Tuorein sisältö

Martin Scorsese tahtoo tehdä Frank Sinatra -elokuvan Leonardo DiCaprion ja Jennifer Lawrencen kanssa

23.04.2024 klo 00.20 | Luettu: 496 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


81-kesäinen Martin Scorsese tahtoo filmata kaksi elokuvaa yhteen putkeen. Vakaammalla pohjalla on Jeesus-elokuva, jonka tuotannon on määrä alkaa tänä vuonna. Se perustuu Shusaku Endon Life of Jesus -romaaniin, jota on kuvailtu yksinkertaiseksi ja voimalliseksi. Tähän tietoon Scorsese pyrkii samaan ja vaihteeksi alle 90 minuutin kestoon. Hän on jo käsitellyt aihetta mutkikkaammin elokuvilla Kristuksen viimeinen kiusaus ja Silence, joista jälkimmäinen perustuu Endon romaaniin myös.

Heti perään Scorsese tahtoo tehdä elokuvan "oman alansa messiaasta" Frank Sinatrasta. Scorsese on yrittänyt tehdä sen aiemminkin. Sinatran tytär ei ole vielä siunannut elokuvaa, ja perikunnan lupa tapaa olla eduksi, kun aiheena on musiikkialan legenda. Sinatra myös näytteli kymmenissä elokuvissa: Täältä ikuisuuteen (From Here to Eternity) toi hänelle Oscarin.

Scorsese tahtoo vakiotähtensä Leonardo DiCaprion Sinatraksi. Jennifer Lawrencen on määrä näytellä Ava Gardneria, joka oli näyttelijä ja Sinatran toinen vaimo. Sisäpiirilähteiden mukaan Apple ja Sony ovat elokuvasta hyvin kiinnostuneita.

Apple tuotti Scorsesen edellisen ohjauksen Killers of the Flower Moonin (kuvassa), joka on valtava floppi vain teknisessä mielessä. Yleisen käsityksen mukaan leffat ovat Applelle imagon rakentelua, ja Flower Moon täytti tavoitteensa 10 Oscar-ehdokkuudellaan.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radioääni Sami Kuron... Kauhajoen Nummirocki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova