Tuorein sisältö

Mufasa on fotorealistisen Leijonakuninkaan esiosa: ensimmäinen traileri

29.04.2024 klo 19.10 | Luettu: 551 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn Leijonakuningas-piirretyn fotorealistinen uusi versio vuodelta 2019 on kaikkien aikojen 9. tuottoisin elokuva, jos inflaatiota ei huomioida. Alkuperäinen piirretty on sijalla 58. Kumpi tahansa saavutus eli noin 0,9-1,7 miljardin dollarin tulot kelpaisivat Disneylle ja elokuvateattereille nälkävuonna 2024.

Joulukuussa valmistuva Mufasa: The Lion King on fotorealistisen version esiosa. Mufasa oli leijonakuningas Simban isä, joka kuoli kuuluisassa gnulaumakohtauksessa. Trailerin kuvauksen mukaan Rafiki-apina kertoo tarinan Mufasan nuoruudesta Simban tyttärelle. Mufasa oli orpo leijonanpentu, kun hän tutustui aateliseen leijonaan ja päätyi kohtalonsa määrittelevälle matkalle.

Varhaisessa vaiheessa leffaa kuvailtiin Kummisetä, osa II:n tyyppiseksi tarinaksi, joten on mahdollista, että nykyhetken osuus on enemmänkin kuin kehyskertomus. Simban kaverit Timon ja Pumbaa tekevät leffassa jotakin.

Ohjauksesta vastaa nyt Barry Jenkins, joka voitti Oscarin Moonlight-elokuvan käsikirjoituksella ja oli ehdolla ohjaajana. Moonlight jakaantui kolmeen aikatasoon.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Discovery... Pettymys, nuori maai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova