Tuorein sisältö

Amazon tilasi lisää The Boys -sarjaa, Road Housen jatko-osan ja Tomb Raider -sarjan

14.05.2024 klo 20.00 | Luettu: 406 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Boys (kuva ylhäällä) aloittaa 4. kauden 13. kesäkuuta, jolloin julkaistaan kolme jaksoa kahdeksasta. Hävytön supersankarisaaga on Amazon Primen suosituimpia sarjoja, joten 5. kausi on virallistettu jo nyt. Aiemmin on puhuttu, että The Boys ja viime syksynä alkanut sisarsarja Gen V tulevat jatkossa vuorottelemaan ja tukemaan toistensa tarinoita.

Lähde: Hollywood Reporter

Jake Gyllenhaalin tähdittämä elokuva Road House on uusi versio Patrick Swayzen tähdittämästä kulttiklassikosta, jonka suomenkielinen alaotsikko on Kuuma kapakka. Päähenkilö on koviin otteisiin tottunut portsari, jonka kykyjä koetellaan, kun rikolliset uhkaavat pientä kapakkaa.

Uusi versio on iso hitti Primelle. Gyllenhaal palaa jatko-osaan. Ohjaaja Doug Liman tuskin jatkaa, sillä hän suuttui, kun Amazon jätti väliin teatterikiertueen.

Lähde: Hollywood Reporter

Phoebe Waller-Bridge löi itsensä läpi Fleabag-komediasarjalla, jota esittää mm. Amazon. Waller-Bridge on jo jonkin aikaa kehitellyt Tomb Raider -peleihin perustuvaa näyteltyä sarjaa. Amazon on nyt hankkinut senkin talliinsa. Eeppiseksi kuvaillussa sarjassa "haudanryöstäjä" Lara Croft seikkailee ympäri planeettaa.

Waller-Bridge seikkaili juuri Lara Croftin esikuvan Indiana Jonesin kanssa (kuva alhaalla), mutta tällä hetkellä hän on sarjan kirjoittaja ja tuottaja. Näyttelijöistä ei ole puhuttu vielä mitään.

Lähde: Deadline


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tupen debyyttialbumi... X-Men '97, jaksot 3 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova