Tuorein sisältö

Daredevil: Born Again siirtyi ensi vuodelle; Agatha-sarja vaihtoi taas nimeä

15.05.2024 klo 11.55 | Luettu: 342 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Daredevil: Born Again -sarjan oli tarkoitus alkaa tänä keväänä. Kun Hollywoodin lakot pysäyttivät tuotannon, Marvel huomasi, ettei filmattu kama toimi. Sarja oli menossa liian kauas Netflix-versiosta (kuvassa), jonka faneja se ehdottomasti tahtoo miellyttää.

Uusia ohjaajia ja kirjoittajia palkattiin, ja tämän vuoden huhtikuussa kuvaukset viimein saatiin päätökseen. Tuoreen tiedon mukaan sarja alkaa maaliskuussa 2025. Charlie Cox on yhä Daredevil, Vincent D'Onofrio on yhä Kingpin ja Jon Bernthal on yhä The Punisher.

Myös Ironheart-sarja nähdään vasta ensi vuonna. Sarjan oli alunperin tarkoitus valmistua 2023, mutta Marvelin elokuvauniversumin suosion notkahdettua sarjojen ja elokuvien väliin päätettiin jättää enemmän aikaa, ja tilanteeseen vaikuttivat lakotkin. Dominique Thorne on yhä nuori keksijä Ironheart, näyteltyään hahmoa Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa.

Agatha-noidasta kertova sarja alkaa 18. syyskuuta tänä vuonna. Alkuperäisen suunnitelman mukaan sekin oltaisiin voitu nähdä jo viime vuonna. Sarjan uusi nimi on Agatha All Along, mikä viittaa humoristiseen lauluun, jolla Kathryn Hahnin hahmo paljastettiin noidaksi WandaVision-sarjassa. Sarja on vaihtanut nimeä kuin paitaa, mitä julkistusvideo ei peittele.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pori Jazz julkisti L... Ranskan euroviisusuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova