Tuorein sisältö

"Suhteellisen hyviä tehosteita" Stranger Things -esiosassa, jota ei nähdä Netflixissä lähiaikoina: The First Shadow -traileri

23.05.2024 klo 11.05 | Luettu: 783 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Stranger Things: The First Shadow on Netflixin Stranger Things -sarjan virallinen esiosa, jonka tarinasta vastaavat sarjan luoneet Dufferin veljekset. Traileri on julkaistu sarjan omalla YouTube-kanavalla. Videon perässä on Netflix-logo. Useimmat eivät kuitenkaan pääse näkemään tätä lähiaikoina, sillä kyseessä on lavateatteria. Näytöksiä on jo järjestetty Lontoon West Endissä. Vuonna 2025 show'ta esitetään myös New Yorkin Broadwaylla.

The First Shadow kertoo edelliseltä kaudelta tutun Henry Creelin eli Vecna-hirviön syntytarinan. Sarjan kuuluisin hahmo on supervoimia omaava tyttö Eleven eli "yksitoista". Vecna on "ykkönen".

The First Shadow on saanut kiitosta, joten sillä on mahdollisuus tienata omaisuuksia tässä formaatissa. Usein hittejä ei päästetä teatterin ulkopuolelle (taltiointina tai uutena versiona) ennen kuin niitä on lypsetty kunnolla, mutta se jää nähtäväksi, mikä on omia polkujaan tallaavan Netflixin strategia. Tv-sarjan viimeinen kausi valmistuu ensi vuonna.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Elton John Exper... Kehuttu irlantilaine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova