Tuorein sisältö

Me hirviöt (The Munsters) on kepeä versio hirviöistä, joten luonnollisesti tulossa on taas vakava Me hirviöt

27.05.2024 klo 01.00 | Luettu: 560 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Me hirviöt (The Munsters) on tilannekomediasarja, jota tehtiin 60-luvulla samaan aikaan kuin The Addams Family -sarjakuvan ensimmäistä tv-sarjaversiota. Kumpikin sarja kertoi oudosta mutta kiltistä hirviöperheestä, mikä osaltaan auttoi kulttuuria kehittymään, sillä useimmat muut vastaavat sarjat kertoivat kiiltokuvamaisista valkoisista perheistä.

Miten olisi särmikäs ja synkkä versio? Wednesday-sarja on melko synkkä näkemys Addams Familysta, mutta se ei suoranaisesti keskity koko perheeseen. 10 vuotta sitten kehitteillä oli Mockingbird Lane -sarja, jonka oli tarkoitus olla särmikkäämpi Me hirviöt. Pilottijakso päätyi televisioon asti "halloween-spesiaalina", mutta 1. kausi ei saanut vihreää valoa.

Rob Zombie ohjasi Me hirviöt -elokuvan vuonna 2022. Zombie tunnetaan synkistä elokuvista, mutta hän rakastaa alkuperäistä asiaa, joten hän ohjasi hullunkurista hömppää, joka jakoi mielipiteet jyrkästi.

Nyt kehitteillä on uusi Me hirviöt -sarja nimeltä 1313, jota kuvaillaan synkäksi kauhuksi. Nimi viittaa jälleen perheen osoitteeseen, joka on 1313 Mockingbird Lane. Yksi sarjan taustapiruista on ohjaaja James Wan (Saw, Kirottu, Aquaman).


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Shogun 1-2: niin pal... Jenkkibändi perui yl... >

Keskustelut (1 viestiä)

ngoangoanfnsn

27.05.2024 klo 07.34 2 tykkää tästä

jos herman ei istu polkuautossa niin roskaa on
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova