Tuorein sisältö

Jokapaikanhöylä Damon Lindelof sai töitä James Gunnin Green Lantern -sarjasta

27.05.2024 klo 18.35 | Luettu: 362 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Superman-elokuva aloittaa DC:n sarjakuviin perustuvan uuden jatkumon ensi vuonna. Superman-ohjaaja ja koko jatkumon isä James Gunn on jakanut sanasen Vihreä lyhty (The Green Lantern) -tv-sarjasta, jonka nimi on The Lanterns.

Tulokas Tom King on työskennellyt uuden jatkumon parissa alusta saakka. Damon Lindelof (Lost, Watchmen 2019) ja Chris Mundy (Ozark, True Detective) ovat kykyjä, jotka Gunn toivottaa tervetulleiksi. He kolme ovat Gunnin mukaan "a crack team" eli "rikkinäinen tiimi" tai "persvakotiimi", tai ehkä hitusen todennäköisemmin "hieno tiimi, joka ratkaisee tämän haasteen".

True Detective -kirjoittaja on looginen valinta, sillä Gunn on aiemminkin kuvaillut sarjaa True Detective -henkiseksi. Vihreät lyhdyt ovat voimasormuksilla varustettuja avaruuspoliiseja, jotka työskentelevät eri puolilla galaksia. Tähän tietoon tv-sarja seuraa Vihreäksi lyhdyksi valittujen ihmisten tutkimuksia, jotka tavalla tai toisella kytkeytyvät jatkumon ensimmäiseen pääjuoneen. Yksi lyhdyistä on lähes varmasti John Stewart, joka on 70-luvulla debytoinut sarjakuvahahmo ja DC:n ensimmäinen merkittävä tummaihoinen supersankari.

Kuvassa on Ryan Reynoldsin flopannut Green Lantern -leffa, jota Reynolds tapaa tylyttää itsekin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Herra Shazam on "vio... Arttu Wiskarin kesäm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova