Tuorein sisältö

Tanskan rock-veteraani D-A-D juhlii Suomessa 40-vuotista uraansa

28.05.2024 klo 15.09 | Luettu: 438 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuva D-A-D esiintyy Helsingin Kaapelitehtaalla 12. lokakuuta. Bändi juhlistaa 40-vuotista uraansa.

Viimeksi yhtye nähtiin Suomessa vuonna 2022 Suvilahden loppuunmyydyllä keikalla. Kaapelitehtaan keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 31. toukokuuta klo 13 Ticketmasterissa.

Maineikas tanskalaisyhtye D-A-D on ikinuori instituutio. Yhtye on pysytellyt tanskalaisen rockin keihäänkärkenä jo vuodesta 1989, jolloin heidän läpimurtohittinsä Sleeping My Day Away julkaistiin.

D-A-D soittaa kaiken suoraan sydämestä aina rock-kappaleista koskettaviin balladeihin. Se tunnetaan repivästä action rockistaan, johon on sekoitettu bluesia, cowpunkia ja countrya eli kaikkea sitä, mikä tekee rock'n'rollista ajatonta.

"D-A-D on siirtynyt neljänteen nuoruuteensa. oisimme helposti luottaa vanhoihin biiseihimme ja esittää niitä tutulla vimmallamme, mutta meidän täytyy pystyä parempaan! Jokainen julkaisumme on mahdollisuus uudistua, me ikään kuin poltamme D-A-D:n jokaisella julkaisullamme, jotta näemme mitä tuhkasta nousee. Ja siitä sitten luomme taas jotain täysin uutta", yhtyeen keulahahmo Jesper Binzer kertoo.


D-A-D (DK) - Celebrating 40 Years Tour 2024
La 12.10.2024
Kaapelitehdas, Helsinki
Ovet klo 20.00. K-18


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sideways jättää jääh... Furiosa: A Mad Max S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova