Tuorein sisältö

Porvoon Viinijuhlat lähellä loppuunmyyty -ilmoitusta

09.07.2024 klo 14.40 | Luettu: 388 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porvoon Viinijuhlat vietetään jälleen Porvoon Tapahtumapuistossa 12.-13.7.2024.

Toista kertaa järjestettävän festivaali houkuttelee paikalle arviolta lähes 10 000 kävijää kahden päivän aikana.

Huom, Porvoon Viinijuhlien järjestelyjen ja yleisen turvallisuuden vuoksi Kokonniementie suljetaan 10.7. - 14.7. väliseksi ajaksi. Kulku Uddakseen ja Kokonniemeen ohjataan kiertotietä. Kiertotie ohjataan opastein Kokonniementien ja Kultalistankadun risteyksestä Tolkkisentielle ja Jääkiekkotien kautta Uddakseen sekä Kokonniemeen.

Saapumista ja poistumista festivaaleille suositellaan kävellen. Tapahtuma-alueen pääportin läheisyydestä löytyy myös polkupyöräparkki ja Haaga-Helian pihalta Lähitaksin taksitolppa. Tapahtuma-alue avautuu perjantaina 12.7. Klo 16 ja lauantaina 13.7. Klo 15.

Perjantain 12.7. VIP-liput ja kahden päivän VIP-liput on jo loppuunmyyty. Lähestyvä tapahtuman ajankohta on vauhdittanut myyntiä entisestään ja tapahtuman väkilukua ennakoidaan jopa suuremmaksi kuin ensimmäisenä järjestämisvuonna 2023, jolloin kävijöitä Viinijuhlilla oli yli 9000.

Festivaalin ennakkomyynnin perusteella molempia tapahtumapäiviä ennakoidaankin loppuunmyydyksi, mikä tarkoittaisi noin 5000 kävijää kumpanakin festivaalin päivinä.

Lavalla nähdään perjantaina Elastinen, JANNA, E-Type ja Teflon Brothers sekä avajaispäivän kruunaava JVG. Lauantaina esiintyvät Eppu Normaali yhdessä Iiro Rantalan kanssa, Pihlaja, Lauri Haav ja The 69 Eyes. SANNI sinetöi koko viikonlopun lauantai-illan viimeisenä esiintyjänä. Porvoon Viinijuhlien isäntänä ja juontajana nähdään molempina päivinä Hovimuusikko Ilkka.(Foto Jarkko Laine)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä näyttää Pate M... Paholainen pukeutuu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova