Tuorein sisältö

Ukkosen jumalalle herra

10.08.2007 klo 11.59 | Luettu: 1042 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Matthew Vaughn on palkattu ohjaamaan ukkosenjumala Thor valkokankaalle, kertoo Variety. Kyseessä on sarjakuvafirma Marvelin näkemys hahmosta. Thor on midgardiin (maapallolle) lähetetty mjölnir-vasaralla pahiksia murjova supersankari, jonka suurin vastustaja on hänen velipuolensa Loki. Ain't It Cool Newsin Harry Knowles on päässyt silmäilemään käsikirjoitusta, eikä supernörtti turhaan ylistyssanoja säästele. Jos hyvin käy, on luvassa skandinaavista mytologiaa kunnioittava eeppinen toimintafantasia.

Matthew Vaughn on ohjaajana nouseva tähti. Monen mielestä Layer Cake oli se juttu, minkä ansiosta Daniel Craig uskallettiin palkata uudeksi Bondiksi. Tänään Yhdysvalloissa ensi-iltansa saava fantasiakomedia Tähtisumua on saanut enimmäkseen positiivisia arvosteluja, ja elokuvaa on verrattu klassikkoon Prinsessan Ryöstö. Aiemmin Vaughn oli vähällä ohjata kolmannen X-Men-elokuvan, mutta joutui viime hetkellä jättämään urakan.

Koska Thor on sarjakuvissa yksi Kostajista, saattaa myös tämä elokuva (yhdessä mm. Iron Manin ja Hulkin kanssa) olla kytköksissä tulevaan The Avengers -projektiin, jonka pitäisi olla virallisesti työn alla.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Notorious B.I.G saa ... Jättiläisrobotit ova... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


987


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova