Tuorein sisältö

Euroviisujen esiintymisjärjestykset arvotaan ensi maanantaina

12.03.2009 klo 16.22 | Luettu: 1374 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensi maanantaina arvotaan Moskovassa Eurovisionin laulukilpailun semifinaalien esiintymisjärjestykset ja Suomen delegaation johtaja Terhi Norvasto toivoo, että Suomi saisi jälleen esiintymispaikan loppupäästä.

- Tilastollisesti numero 16 on ollut meille suomalaisille suosiollinen. Meniväthän niin Lordi kuin Teräsbetonikin finaaliin juuri tuolta esiintymispaikalta. TV-ohjelma alkaa Moskovassa kello 23 ja Portugalissa kello 20, joten ohjelmilla on hieman erilainen yleisö eri aikavyöhykkeillä. Tällainen energinen dancebiisi toimii kyllä kaikkialla, uskoo Norvasto.

Suomen edustajan Waldo's Peoplen taustajoukot ja Yleisradion viisutiimi ovat kuumeisesti valmistelleet Moskovan esitystä. Esitys on viimeistä viilausta vailla valmis. Lavalle astuvat luonnollisesti Waldo ja Karoliina Kallio, Suomen finaalissa esiintyneet tulitaiteilijat Niko Virtanen ja Kasmir Jolma sekä taustalaulajat. Runsas elävä tuli tuo lisämaustettu ruosteiseen visuaaliseen maailmaan.

- Esitykseen on lisätty liikettä, koska lava on valtava. Mitään selkeää kädet-ylös-alas-sivulle -koreografiaa ei nähdä, koska se ei oikein istu tämän tyyppiseen musiikkiin. Muutama iskuliike kuitenkin terävöittää show'ta, toteaa YLE Viihteen ohjaaja Rami Lindholm.

Lähde YLE/Euroviisut




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mickey Rourke ja Sca... Traileri Sam Raimin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova