Tuorein sisältö

Traileri Sam Raimin kauhistelulle Drag Me to Hell

12.03.2009 klo 19.25 | Luettu: 3659 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Spider-Man-trilogian parissa pitkään puuhastellut, Evil Dead -trilogian aikanaan ohjannut Sam Raimi tekee odotetun paluun kauhun pariin elokuvalla Drag Me to Hell, jonka hän on kirjoittanut yhdessä veljensä Ivan Raimin kanssa. Ensimmäinen traileri löytyy täältä.

Kesäksi valmistuva Drag Me to Hell kertoo naisesta, joka saa peräänsä muinaisen demonin työskenneltyään väärässä paikassa väärään aikaan.

Raimi palaa pian Spider-Manin pariin. Neljännen osan ensi-ilta on 6. toukokuuta 2011.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Euroviisujen esiinty... The Expendables -vär... >

Keskustelut (4 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

12.03.2009 klo 19.48

OH YEAH! Raimia (LÄHES VARMASTI) PARHAIMMILLAAN!
lainaa
malakias

13.03.2009 klo 14.16

Ihana! Mutta toivottavasti Raimi ei ole taantunut tekemään tosikkokauhua esikoiselokuvansa tyyliin: trailerissa ei ainakaan näkynyt niitä Raimin elokuvissa tyypillisiä keskeisiä kohtauksia missä sankari ryhdistäytyy ja päättää pistää pahiksille lättyyn, ja siihen valmistautuminen näytetään hervottoman mahtipontisesti nopeina zoomauksina varustuksen yksityiskohtiin. Ah, en koskaan unhoita sitä kun katsoin Evil Dead 2:n eka kerran 20 v sitten kopion kopion kopio-VHS:ltä (kun silloin ei muuten saanut käsiinsä leikkaamattomia versioita :) ja Bruce Campbell varustautui moottorisahalla ja katkaistulla haulikolla demoneita vastaan. Tästä "smash-zoom" tyylistähän on sittemmin tullut koviselokuvien yleinen tehokeino ja överiksi vedettynä parodioitten kestovitsi mutta Raimi osaa toteuttaa sen sykähdyttävällä tavalla.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

13.03.2009 klo 19.15

Huh huh, traileri kyllä miellytti. Jännä nähdä mitä Raimi on saanut aikaiseksi. Evil Dead-trilogia
lainaa
aiminävai

13.03.2009 klo 23.39

Tusinatavaraa lupaileva traileri.Alun asetelma olisi voinut olla Kingin Thinner'istä.Mikä ei sinänsä ole synti mutta on kaukana omaperäisestä.Rakastan Evil Dead-sarjaa mutta tämä näyttää juuri siltä miltä kulttiohjaajan "kuin laittaisi rahaa pankkiin"-hämis trilogian jälkeinen paluu juurilleen voi olla pahimmillaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova