Tuorein sisältö

Edward Nortonin Hulk tekee mitä tahtoo

16.08.2007 klo 10.08 | Luettu: 2050 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Los Angeles Times on selventänyt jupakkaa, joka syntyi, kun Edward Norton ilmoitti vastaavansa elokuvan The Incredible Hulk käsikirjoituksesta sen ohella, että hän näyttelee nimiroolia. Yleinen käsitys oli, että käsikirjoituksen rustaisi Zak Penn, joka on ollut mukana kirjoittamassa kahta edellistä X-Meniä. Nortonin tiedetään sormeilleen aiemmin ainakin Fridan ja Punaisen Lohikäärmeen käsikirjoituksia.

Noh; Penn todella työskenteli elokuvan parissa. Mutta kun Hulkin tuottajat olisivat tarvinneet häntä viimeistelemään työtään, oli mies kiireinen mainostaessaan elokuvaansa The Grand. Kun Norton sitten värvättiin isoksi vihreäksi mieheksi, sisällytettiin sopimukseen samalla vaivalla pykälä kirjoituspuuhista, Nortonilla kun kuulemma on taitoa ja vahva näkemys siitä, mitä tästä nimenomaisesta projektista pitäsi tulla.

Marvelin puhemiehet ovat uhonneet moneen kertaan, ettei The Incredible Hulkilla tule olemaan mitään tekemistä Ang Leen ristiriitaisen vastaanoton saaneen Hulkin kanssa. Tämä on varmasti tarkoitettu mainoslauseeksi - mutta sanokoot Nortonit ja muut mitä sanovat, allekirjoittaneen silmissä Hulk on yksi tunnelmallisimmista, kummallisimmista ja kaikin puolin kovimmista koskaan tehdyistä supersankarielokuvista. Erinomaista työtä uransa alkuajoista lähtien tehnyttä Leetä paremmaksi koettaa pistää Louis Leterrier, jonka uran kohokohta lienee Danny the Dog.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kent soittaa lisää... Tea ja Tytöt Tykkää ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.08.2007 klo 11.14

Ang Leen pätkä oli kyllä aika kummallinen teos. Ei mielestäni huono elokuva, mutta samalla se ei myöskään ollut "se Hulk" jota Marvelin sarjakuvien sivuilla tuli seurattua vuosikaudet.

Norton taas on hiton kova näyttelijä, mutta liekö sitten muuta...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova