Tuorein sisältö

Timo Tolkki kerää yhteen vanhan Stratovarius-kokoonpanon

19.04.2009 klo 23.37 | Luettu: 4397 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Stratovarius Timo Tolkki aikoo toteuttaa uhkauksensa ja tehdä vielä yhden Stratovarius-albumin. Mies aikoo koota yhteen Dreamspace-albumin aikaista miehistöä - vielä yhteen koitokseen.

Jari Kainulainen, joka parhaillaan soittaa Evergreyn kokoonpanossa, liittyy Tolkin, Tuomo Lassilan ja Antti Ikosen seuraksi. Tarkoitus on äänittää uusi albumi nimeltään Return to Dreamspace. Dreamspace tehtiin vuonna 1994, "jatko-osan" on tarkoitus valmistua tämän vuoden aikana.

Tolkin mukaan kyseessä on itsenäinen levy, ei suoranaista jatkoa Dreamspace-kiekolle. Tolkki oli miettinyt albumista sopivaa päätöstä Stratovariuksen levytysuralle - tosin bändihän aikoo jatkaa edelleen ilman Tolkkia kokoonpanolla Kotipelto/Johansson/Porra/Kupiainen/Michael.

Onko kyseessä Stratovariuksen nimellä julkaistava albumi, sitä Tolkki ei vielä paljasta.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Transformers: Kaatun... David Coverdale vast... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

EITOLKILLE

20.04.2009 klo 03.33

TOLKKI, ETSI UUSI INSTRUMENTTI. RUOHONLEIKKURIA SUOSITTELEN KESÄKSI JA TALVELLA VOISIT KONTULASSA OTTAA LUMENLUONTIA VASTAAN KATOLTA - ESIM. KITAROILLASI. KYLLÄ SÄ NOILLA ELÄT YHTÄ LEVEESTI KUIN TULEVILLA KEIKKA - JA TEOSTOLIKSOILLA
lainaa
Mulqvist

20.04.2009 klo 14.37

"tosin bändihän aikoo jatkaa edelleen ilman Tolkkia kokoonpanolla Kotipelto/Johansson/Porra/Kupiainen."

tais jörkkä unohtua listasta...
lainaa
Nimetön

20.04.2009 klo 19.28

Tolkki ei voi julkaista albumiaan Stratovariuksen nimellä, koska luovutti bändin nimen oikeudet nykyiselle Stratovariukselle.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova