Tuorein sisältö

Robert Rodriguezin Predatorsille ohjaaja

02.07.2009 klo 11.09 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Moni toivoi, että Robert Rodriguez ohjaa Predatorin toisen jatko-osan Predators, vaikka Rodriguez leukaili heti aluksi, että hän toivoo olevansa tuottaja, joka kuvaa itse kaikki siistit kohtaukset. Rodriguez on nyt paljastanut, että elokuvan ohjaa Nimrod Antal. Antal vakuutti Rodriguezin hahmovetoisella jännärillä Armored, joka saa ensi-iltansa syksyllä.

Rodriguez kirjoitti Predators-käsikirjoituksen 1994. Jonkin aikaa sitten elokuvastudio ilmoitti Rodriguezille tahtovansa käyttää tekstiä apuna yrityksessään päästä mahdollisimman kauas Alien vs. Predator -sarjasta. Rodriguez suostui mukaan. Vaikka mies on kiireinen ohjaajana, hän ei toisaalta tahtonut olla pelkkä kirjoittaja, joten hän toi elokuvan omaan tuotantotaloonsa "suojaan" isolta studiojärjestelmältä. Rodriguez kuvailee roolinsa olevan tällä hetkellä samantapainen kuin Sin Cityn tapauksessa; Sin Cityn Rodriguez ohjasi yhdessä Frank Millerin ja Quentin Tarantinon kanssa.

Rodriguez ei paljasta tarinasta muuta, kuin että sisäisten jännitteiden repimä ryhmä ihmisiä matkaa predatorien kotiplaneetalle ja löytää sieltä sanoinkuvaamattomia kauhuja, joista kaikki eivät tule ryhmän ulkopuolelta.

Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, toteaa Rodriguez. Jopa ison pahan elokuvastudion edustaja toivoo, ettei kukaan edes muista Alien vs. Predator -sarjaa Predatorsin nähtyään.

Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pajularock vaihtoi m... Jeff Goldblum vahvis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova