Tuorein sisältö

Pajularock vaihtoi maisemaa

02.07.2009 klo 01.34 | Luettu: 1406 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viidettä vuottaan juhliva Pajularock järjestetään tänä vuonna uudessa paikassa. Aiempina vuosina päänäyttämönä toiminut Suvisaari vaihtuu nyt uudistettuun Sysmän VPK:n lavaan. Lavalla nähdään tiukka paketti tasokkaita esiintyjiä.

Esiintyjämäärää on tarkoituksella karsittu. Paikka on uusi ja sen toimivuus on testaamatta.

Viimevuoden tapaan varaslähtö rokkeihin otetaan avausklubilla Uotissa, jossa esiintyy Marko Haavisto & Poutahaukat.

Esiintyjinä päätapahtumassa tänä kesänä nähdään:

The Proofs, joka ponnahti Päijät-Hämeen alueen bändikisan voiton myötä myös Pajularockin esiintyjälistalle. Naisvokalistin johtama The Proofs soittaa kevyttä melodista rokkia.

Kovassa nousukiidossa oleva helsinkiläis-trio Blanko, joka on kuohuttanut hurjalla keikkameiningillään jo suomen rajojen ulkopuolellakin. Bändi perustettiin 2006, mutta soittajilta löytyy rutkasti aiempaa kokemusta ja eri bändikuvioita.

Kari Peitsamo, legendaarinen ja kulttimaineen omaava mies ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Suomen tuotteliaimpana artistinakin tunnettu Peitsamo julkaisi ensimmäisen levynsä jo v. 1977 ja siitä lähtien tahti onkin ollut hurja.

Raskasta rockia soittavaa Los Bastardos Finlandesesia on kutsuttu suomalaiseksi superkokoonpanoksi. Miehistö koostuukin konkareista, joita on nähty monissa menestyneissä bändeissä mm. Peer Gunt, Hassisen kone, Leningrad Cowboys.. Bändi perustettiin 2005 ja sen toinen albumi Return of El Diablo
julkaistiin syksyllä 2008.

Pajularockin pääesiintyjänä nähdään tänä vuonna suomenkielistä rockia soittava Sara.

www.pajularock.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Johanna Tukiaisen ke... Robert Rodriguezin P... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova