Tuorein sisältö

Metallican Sonisphere-kumppani kiukuttelee

08.07.2009 klo 11.27 | Luettu: 4103 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican Sonisphere-kiertueen keikoille osallistuva Machine Head on alkanut diivailla viime metreillä. Bändi jättäytyy pois Britannian Knebworthin keikkakokonaisuudesta. Järjestävä taho yritti kuulemma kaikin tavoin miellyttää bändiä, mutta ei onnistunut tyydyttämään Machine Headin vaatimuksia. Bändille luvattiin parempaa ja pidempää esiintymisaikaa mutta turhaan.

Machine Head hermostui tapahtumajärjestäjän päättäessä vaihtaa soittoaikoja Limp Bizkitin hyväksi neuvottelematta ensin Machine Headin kanssa. Bändi pitää asiaa sopimusrikkomuksena ja kieltäytyi soittamasta "huonommalla" esiintymispaikalla.

Machine Head on Sonispheren mukana Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Tosin Espanjan suunnalla järjestäjät joutuivat myös säätämään bändin soittoaikaa (bändi siirrettiin päälavalle), jotta Machine Headin kaverit suostuvat lauteille!
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuleva tangokuninkaa... Koe KISS Porissa enn... >

Keskustelut (5 viestiä)

Erkkimerkki

08.07.2009 klo 11.50

Voisitte tietty uutisoida sen toisenkin näkökulman aiheeseen, eli Machine Headin vastineen. Machine Headin oli alunperin tarkoitus soittaa kolmanneksi viimeisenä bändinä, mutta Knebworthin promoottori oli vastoin sopimusta siirtänyt MH:n soittamaan ennen Limp Bizkitiä, joka ei siis sopinut MH:lle, eikä promoottori suostunut noudattamaan alkup. sopimusta. Siksi MH jättäytyy kokonaan pois. Lähde: Machine Headin kotisivut.

Niin tai näin, mielestäni osoittaa kypsymätöntä suhtautumista kuulijoita kohtaan ja turhaa egonpullistelua Machine Headin taholta. Jos bändin esiintymisjärjestys on painavampi seikka bändille kuin yleisön takuuvarma pettymys, niin ehkä bändin kannattaa pysähtyä miettimään, mitä ja ketä varten he oikein tekevät musiikkia ja keikkailevat.
ihmetys

08.07.2009 klo 12.08

ihme kiukuttelua
xxxx

08.07.2009 klo 12.13

Erkkimerkki kirjoitti:
Jos bändin esiintymisjärjestys on painavampi seikka bändille kuin yleisön takuuvarma pettymys, niin ehkä bändin kannattaa pysähtyä miettimään, mitä ja ketä varten he oikein tekevät musiikkia ja keikkailevat.


No itseään ja kukkaroaan varten tietenkin?
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

08.07.2009 klo 12.20

kuuleman mukaan ovat aijemminkin diivailleet..
jonny_boy

Rekisteröitynyt 24.02.2008

08.07.2009 klo 16.06

kukaan itseään kunnioittava bändi ei haluaisi soittaa ennen limb bizkitiä.. koko bändin olisi voinut jättää festarilta pois

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova