Tuorein sisältö

Ankkarock lisäsi pari kovaa ulkomaista

08.07.2009 klo 14.35 | Luettu: 1667 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ankkarock ilmoittaa kiinittäneensä vielä pari kovaa ulkomaan nimeä. Ohjelmiston uusimmat kiinnitykset ovat deathpunk-yhtye Turbonegro ja legendaarinen glamrock-kokoonpano New York Dolls. Molemmat yhtyeet esiintyvät Ankkarockissa lauantaina 1. elokuuta.

Viime vuonna death punk -yhtye Turbonegron leirissä elettiin dramaattisia vaiheita. Bändin kitaristi Euroboy sairastui äkillisesti syöpään, kiertueet peruttiin ja koko yhtyeen jatko oli vaakalaudalla. Nyt Turbonegro on onneksemme saanut terveysasiat kuntoon ja kokoonpano on palannut tien päälle. Ankkarockissa tullaan siis mitä suurimmalla todennäköisyydellä näkemään yhtyeen fanijoukko Turbojugendin kokoontumisajot ja kuulemaan tutut hittibiisit, kuten All My Friends Are Dead, Get It On, Fuck the World sekä perinteisesti keikan päättävä I Got Erection.


Legendaarinen, jo 70-luvun alussa perustettu glamrock-yhtye New York Dolls on jälleen ajankohtainen paitsi maailmankiertueensa myös uuden Cause I Sez So -albumin tiimoilta. Värikkäästä pukeutumisestaan, glamrockin ja punkin omaperäisestä sekoituksestaan sekä pahamaineisista elintavoistaan tunnettu kokoonpano tuli suomalaisille tutuksi erityisesti Hanoi Rocksin avustuksella. Michael Monroe ja Andy McCoy hehkuttivat bändiä jo 80-luvulla, ja sittemmin Hanoi Rocks -basisti Sam Yaffa liittyi yhtyeen viralliseksi jäseneksi.

Vantaan Korsossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2.8.2009 järjestettävän Ankkarockin liput ovat myynnissä festivaalin nettisivuilla sekä Tiketin ja Lippupalvelun toimipisteissä kautta maan. Kahden päivän liput maksavat 80 euroa, päiväkohtaiset liput 40 euroa. Ankkarockissa nähdään myös mm. TV on the Radio, The National, Testament, Amon Amarth, Dragonforce, Hardcore Superstar, Fucked Up, PMMP, Eppu Normaali, Kotiteollisuus, Sonata Arctica, Turisas, Tehosekoitin, Amorphis...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Scorpion väittää, et... Jorma ohjaa MacGyver... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


175


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova