Tuorein sisältö

Pimeys seuraa aina mukana, toteaa Metallican James Hetfield

29.07.2009 klo 09.11 | Luettu: 2699 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican nokkamies James Hetfield on tuoreessa videohaastattelussa pohtinyt synkkien asioiden vaikutusta biisien ulkomuotoon. Hetfield on pysynyt kuivilla piristekoukusta jo vuosia mutta pimeys ei tunnu hellittävän - ainakaan lyriikoiden suhteen.

Hetfieldin mukaan vuosien aikana biisien sanoituksiin kertynyt synkkyys on seurausta monien asioiden yhteisvaikutuksesta. Lapsuudesta löytyy paljon traumaattista materiaalia. Nykyisen "selvän kauden" synkkyys johtuu pitkälti valaistumisesta - nähtyäsi valoisan puolen, ymmärrät mitä voit menettää. Hetfield puhuu Some Kind Of Monster -dokumentin aikaisesta Metallican "lähellä kuolemaa" -kokemuksesta.

- Monster -dokumentti oli melkoisen syvällistä kamaa. Asioiden ymmärtäminen auttaa kirjoittamisessa. Siis, se oli melkein meidän loppumme.

Hetfiel toteaa pelon ja epävarmuuden seuraavan aina mukana - meillä jokaisella. Hetfield ei pidä asiaa omalta osaltaan ongelmana.

Rokkari puhui myös viinanhuuruisista vuosistaan.

- Toisinaan romantisoin koko asiaa. En muista kaikkea sitä paskaa. Elämä tuntui silloin paljon yksinkertaisemmalta. Se vain otti vallan, kuten mikä tahansa addiktio.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tällä kertaa häitä e... Kaksi Järvistä samas... >

Keskustelut (2 viestiä)

lauriT

29.07.2009 klo 14.40

täytyy nostaa hattua kaverille.
lainaa
darthwader

29.07.2009 klo 21.48

pimeä jätkä
lainaa

Kirjoita kommentti


167


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova