Tuorein sisältö

Tommi Korpela ja Kari Hietalahti kalastavat yhdessä JIMillä

18.11.2009 klo 15.51 | Luettu: 6084 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kenraali Pancho ja Pojat Pohjoiskalotilla on sympaattinen ja huumoria hersyvä selviytymistarina kalastuksesta Pohjoiskalotilla. Sarjassa seurataan näyttelijä Tommi Korpelan ja näyttelijä Kari Hietalahden sekä tämän Kenraali Pancho -nimisen chihuahuan Pohjoiskalotin kalavesien valloitusta.

Tommi Korpelan, Kari Hietalahden ja Kenraali Panchon kalastuskokemukset ovat lähinnä mökkikalastusta ja satunnaisia onnistumisia. Tommi, Kari ja Pancho suuntavat kuitenkin vapoineen Jäämerelle, Lapin puroille, koskille ja tunturijärville tavoitteenaan isot kalansaaliit. Herääkin kysymys, kokeeko ryhmä onnistumisia, kun ruoan on noustava koskista, yöt nukuttava jänkhällä ja Panchon koti-ikävä kasvaa päivä päivältä?

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa Kenraali Pancho ja pojat suuntavat heti kunnianhimoisesti Jäämerelle, Repvågiin legendaarisen kissakalan perässä. Vain myrsky ja Panchon vapina voivat estää todellisen pedon kesyttämisen. Usko, tahto ja innostus ovat suuria, mutta kokeeko ryhmä heti vastoinkäymisiä? Viekö merikotka Panchon? Kuka on Kokkopena? Ja nouseeko vedestä mitään muuta kuin maapallo? Kari, Tommi ja Pancho ovat valmiita, mutta onko Pohjoiskalotti valmis heitä varten?

Sarja alkaa Jimillä 26.1.(tiistaisin kello 22.00).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dio peruu Kaapelin... Lost-Nestori saattaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

19.11.2009 klo 05.44

Harmi ettei tule telkkaria pahemmin katseltua, voisi olla ihan mielenkiintoinen. Tommi Korpela on suomalaisten näyttelijöiden parhaimmistoa ja loistaa pelkällä olemuksellaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova