Tuorein sisältö

Anna Abreu listoille Britanniassa

24.11.2009 klo 15.44 | Luettu: 5364 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anna Abreun kansainvälisestä levityksestä on ollut keskustelua jo aiempien levyjen tiimoilta, mutta laulajattaren levy-yhtiö Sony Music, sekä artisti itse, ovat halunneet odottaa oikeaa ajankohtaa Suomen rajojen ulkopuoliselle julkaisulle. Englannissa kesällä alkanut kiinnostus julkaista Anna Abreun materiaalia johti siihen, että alkusyksystä heidän markkinoitaan varten tehtiin Vinegar-sinkusta uusi versio.

Vinegar-sinkun vastaanotto on ollut todella positiivinen ja biisi nousi Englannin Commercial Pop Club-listalle suoraan sijalle 21. Listan julkaisee alan arvostettu lehti Music Week. Anna on ensimmäinen suomalainen naisartisti, joka on koskaan noussut kyseiselle listalle näin korkealle jättäen taakseen mm. Robbie Williamsin, Miley Cyrusin, Whitney Houstonin ja David Guettan hitit.

Vinegar-sinkku on saanut erittäin hyvää palautetta myös Brittien radiopäälliköiltä ja maan nimekkäiltä tiskijukilta. Kappale on alkanut pikkuhiljaa nousta radioiden soittolistoilla, seuraten Vinegar-videon vauhdikkaampaa lähtöä. Video pyörii jo lähes kaikilla maan musiikkikanavilla sekä muutamien isojen kanavien, kuten Channel 4:n (Englannin neljänneksi suurin kanava), musiikkiohjelmissa.

Radioasemista etenkin vähemmistöedustajien suosima kanava, Gaydar, on nostanut Anna Abreun kanavatähdekseen ja radion toimittaja Graham Meacham hehkuttaa Vinegar-sinkkua seuraavasti: “Been waiting for this, gonna be huge!”. Vinegar on listattu kyseisellä kanavalla A-listalle.

Vinegar-sinkku julkaistiin maanantaina 23. marraskuuta Briteissä isoissa digitaalisissa kaupoissa, kuten iTunes, Amazon, Play.com ja HMV. Download-kaupoista löytyvä versio sisältää peräti seitsemän eri remixiä.

Annan Vinegar-viisun brittiversio täältä

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele Pensselised... Chris Weitz surkutte... >

Keskustelut (7 viestiä)

jaeger

Rekisteröitynyt 19.04.2007

24.11.2009 klo 18.36

Anna on vaan liian ihana.
lainaa
MaryPoppins

Rekisteröitynyt 10.02.2009

24.11.2009 klo 19.48

Videossa on liikaa miesvartaloita ja liian vähän Annaa.
lainaa
AnnaZZZz

24.11.2009 klo 19.54

Koko musiikkibisnes on salaliitossa mustia artisteja vastaan. Mustat muusikot kehittivät koko populaarimusiikin rockista bluesin kautta jazziin, mutta mitä näkyy historiikkien kanssissa? Elvis ja Rolling Stones. Kun minä rikoin Elviksen ja Beatlesin ennätyksen, äkkiä lehdistö leimasi minut friikiksi, pedofiiliksi, väitti minun vaalentaneen ihoni. He tekivät kaikkensa kääntääkseen suuren yleisön minua vastaan. Kyse on salaliitosta.

@Michael Jackson 2002
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.11.2009 klo 00.53

Biisi on ihan toimiva, mutta tuo video on jotain kauheaa. Vähän kuin jotain Twilightia vahvoissa huumeissa. Topless-jannuja, jotka pyörittelee päitään, ilmapalloja ja ehkä tehokoneinona tehty huono huulisynkka. Ja älkää nyt vaan sanoko, että tossa videolla oli oikeasti BB-Ragnar, koska se tietää ihmiskunnan kollektiivisessa rappiossa jälleen uutta huipentumaa.
lainaa
Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

25.11.2009 klo 08.32

Anna on kyl ihq. Toi video taas ei-ihq.
lainaa
Jep

25.11.2009 klo 09.44

zeroic kirjoitti:
Biisi on ihan toimiva, mutta tuo video on jotain kauheaa. Vähän kuin jotain Twilightia vahvoissa huumeissa. Topless-jannuja, jotka pyörittelee päitään, ilmapalloja ja ehkä tehokoneinona tehty huono huulisynkka. Ja älkää nyt vaan sanoko, että tossa videolla oli oikeasti BB-Ragnar, koska se tietää ihmiskunnan kollektiivisessa rappiossa jälleen uutta huipentumaa.


Surullista mutta totta. Ei vaan oikeasti riitä sanat kuvailemaan enää mitään.. Anna on kyllä kiva ja sitä vois noissa videoissa katsella mutta että Ragnar ja tuo Twilight-henkisyys..................ei. EI.
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

25.11.2009 klo 13.12

Toi video on kyllä aivan helvetin kamala. Biisi vielä menee jotenkin väärinpäin vaikka originaali onkin parempi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova