Tuorein sisältö

Chris Weitz surkuttelee Kultaisen kompassin kohtaloa

24.11.2009 klo 18.56 | Luettu: 2468 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Chris Weitz ohjasi megahitin Twilight - Uusikuu ja enää hänellä ei ole mitään hätää. Weitz on ollut aiempaa avoimempi edellisen fantasiaelokuvansa Kultainen kompassi suhteen:

"Tahdoin sen olevan mestariteokseni. Valitettavasti, työkopio vietiin minulta kuten myös kaikki mahdollisuudet tehdä mestariteos, mikä on aika surullista."

Käytännössä sittemmin nurin mennyt New Line Cinema leikkasi elokuvasta 30 minuuttia materiaalia. Weitzin mukaan alkuperäisen romaanin särmät hiottiin tarkoin, jottei elokuva loukkaisi ketään. Weitz kertoo joskus ihmetelleensä, olivatko studiopomot edes lukeneet kirjoja.

Weitzin synkkiä puheita on luonnollisesti paisuteltu mediassa, mutta se ei pidä paikkaansa, että mies olisi niin kyllästynyt elokuviin, ettei hän aio ohjata enää kuin yhden. Weitz sanoo alan olevan vaikea, mutta hän pitää Twilight-projektia positiivisena kokemuksena.

Weitz ohjaa seuraavaksi draaman The Gardener, joka kertoo meksikolaisesta puutarhurista Los Angelesissa aivan arkisesti.

Lähteet: Variety, NY Post

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anna Abreu listoille... Avataria tursuaa jok... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jibbe

24.11.2009 klo 19.23

"Weitz ohjaa seuraavaksi draaman The Gardener, joka kertoo meksikolaisesta puutarhurista Los Angelesissa aivan arkisesti."
Voi olla tylsää kahtottavaa kun jätkä ei tee yhtään mitään.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.11.2009 klo 00.55

Viva la mehiko los lobos kukkamullas.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova