Tuorein sisältö

Provinssirock nappasi punk-legendan

17.12.2009 klo 13.55 | Luettu: 2903 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dead Kennedys -legenda Jello Biafra saapuu Seinäjoen Provinssirockin vetonaulaksi. Biafra perusti uuden yhtyeen Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicinen ja julkaisi lokakuussa debyyttialbumin The Audacity of Hype. Idea oman yhtyeen perustamiseen syntyi Iggy Popin 60-vuotiskeikalla San Franciscossa.

Guantanamo School of Medicine on viisikymppisen punk-vaarin Biafran ensimmäinen varsinainen yhtye Dead Kennedysin jälkeen. Biafra on tunnettu mies kantaaottavista lyriikoistaan ja asenteestaan, joka ei tunne myönnytyksiä. Suomalaisilla on nyt ensi kertaa mahdollisuus nähdä tämä elämänsä kunnossa oleva livekoneisto ilmielävänä Seinäjoen rock-pyhiinvaelluspaikassa, Provinssirockin tantereella. Kokoonpanossa hääri aiemmin myös Faith No Moresta tuttu Billy Gould.

Aikaisemmin Provinssi ilmoitti Rammsteinin tulosta Seinäjoelle.

Provinssirockin lipunmyynti on alkanut. Myynnissä on rajoitettu erä kolmen päivän lippuja sekä sunnuntain päivälippuja, jotka ovat myynnissä jouluun saakka tai niin kauan kuin erää riittää. Lippujen hinnat: 105 euroa / 3 päivää, 65 euroa / sunnuntai.

Festivaalialueen lähin leirintäalue Camp Povinssi on myynnissä Provinssin nettikaupassa.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotimainen rockabill... Auta Ylppöä ja Ihmis... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Luokkavihollinen

17.12.2009 klo 14.45

Ei paha, Social Distortion ja Rancid vielä kehiin niin...
lainaa
HalfNelson

21.12.2009 klo 19.24

"Guantanamo School of Medicine on viisikymppisen punk-vaarin Biafran ensimmäinen varsinainen yhtye Dead Kennedysin jälkeen."

Miten sen nyt ottaa, tekihän Lard myös pari albumia jo 90-luvulla. Ja oli sekin ihan yhtä paljon Jellon, kuin muiden siinä soittaneidenkin bändi.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova