Tuorein sisältö

Entinen bändikamu haukkuu Dave Mustainen

18.12.2009 klo 10.56 | Luettu: 4145 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Megadeth-kitaristi Jeff Young on vuodattanut blogissaan tuntojaan ex-pomoaan kohtaan. Kyse on kitkeristä kommenteista. Mustainea syytetään mm. bändikamujen vähättelystä ja jopa suoranaisista valheista.

Young on pitänyt tähän asti suunsa kiinni mutta tuore Guitar Worldin haastattelu sai pannun kiehumaan yli. Teksti on kuulemma "järjetöntä". Young ihmettelee, että hänen Megadeth-ajastaan on jo parikymmentä vuotta mutta Mustaine jatkaa edelleen samaan tahtiin.

Youngin mukaan Mustainen väite, että hän heittää omasta päästään myös kaiken kakkoskitaristin soittaman, on järjetöntä. (Guitar Worldin haastattelussa Mustaine puhuu kitaristin ja hyvän kitaristin eroista. Mustaine vahvistaa "hyräilevänsä" kakkoskitaristien soolo-ja melodiosuudet ja kitaristin tulee napata Mustainen aivoitukset soittoonsa).

Young muistelee So Far, So Good, So What -albumin äänityksiä. Mustainea ei kuulemman näkynyt studiossa rytmikitaroiden äänitysten aikaan. Myöskään bändiharjoituksia ei harrastettu. Joten missä vaiheessa Mustaine jakoi kitaristille tarkkoja soolo-ja soitto-ohjeita?

Tietenkin Young voi puhua vain omasta puolestaan mutta So Far, So Good, So What -albumin äänitysten aikana Mustaine sai kuulemma olla tyytyväinen, että pystyi veivaamaan edes omat soitto-osuutensa narulle. Miten hänen päästään voisivat olla kaikki entisten kitaristien ( Chris Poland, Marty Friedman, Glen Drover) soittamat tyylikkäät kuviot.

- Taidat pitää itseäsi nerona mutta vieläkään et tajuta, että vähättelemeällä jatkuvasti muiden panosta, pilkka osuu lopulta omaan nilkkaan.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Man, Whiplash j... Provinssirock kaipaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Finski

Rekisteröitynyt 09.12.2009

18.12.2009 klo 11.46

Kuulostaa melko todentuntuiselta. Mutta ei se poista sitä asiaa, että Dave osaa soittaa ihan älyttömän hyvin.
Ja on Megadeth yksi parhaimpia bändejä mitä on!
lainaa
PeaceSells

18.12.2009 klo 20.12

Dave tais olla pöllyssä koko kaheksakytluvun ja eiks toi tyyppi saanu potkit legendan mukaan siksi että piti kitaraansa niin että pallit näkyi paremmin yleisölle.

Fakta on se että Mustaine on mulkku ja tulee aina olemaan. Musa on hyvää ja se riittää.
lainaa
alex

21.12.2009 klo 08.59

eikä se saanut potkut metallicasta?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova