Tuorein sisältö

Provinssirock kaipaa tekijöitä

18.12.2009 klo 11.46 | Luettu: 1943 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tänäkin vuonna jo yli kolmekymppisen Seinäjoen Provinssirockin järjestämiseen tarvitaan satoja talkoolaisia. Talkoolaisena olo on pääasiassa "mukavaa ja leppoisaa", mutta jokaiselta hommaan ryhtyvältä tulee löytyä myös pitkää pinnaa, hurttia huumoria sekä fyysishenkistä kestävyyttä. Festari tarvitsee ihmisiä mm. järjestyksenvalvontaan ja ravintolatyöhön sekä toimihenkilöiksi lipunmyyntiin, infopisteeseen ja siivouspartioon. Työtä on monenlaista, mutta festarihommissa ei sovi löysäillä. Talkoolaiset sitoutuvat työskentelemään festivaalin jokaisena kolmena päivänä, ja noudattamaan heille työn suoritusta varten annettuja ohjeita.

Ennen ja jälkeen festivaalin tehtävä työ on pääosin järjestyksenvalvontaa ja kyseistä työtä ei riitä monelle.

Provinssirockissa työt jaetaan useisiin työpisteisiin ja jokaisella työpisteellä on oma vastaavansa. Vastaava on alueensa työntekijöiden pomo, joka antaa tarkan ohjeistuksen työtehtävistä, vastaa työvuoroista, on tukena ja avustaa ylipäänsä kaikissa kysymyksissä!

Työvuoroissa järjestelmänä on pääsääntöisesti 2 h töitä/2 h vapaata. Joissain työpisteissä vuorot määräytyvät eri tavalla työn luonteen vuoksi. Työaika alkaa yleensä hieman ennen porttien aukeamista, ja päättyy noin tunti porttien sulkemisen jälkeen. Kaikkien työtekijöiden tulee olla paikalla jo perjantaina.

Jos homma kiinnostaa, laita jo nyt hakemusta Provinssin suuntaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen bändikamu ha... Lauri Tähkä menetti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova