Tuorein sisältö

Robotech mukaan jättiläisrobottibuumiin

08.09.2007 klo 16.28 | Luettu: 2098 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuka muistaa, kuinka häveliäästi X-Men: Viimeinen Kohtaaminen käsitteli Vahti-robotteja, joita pidettiin liian korneina myös elokuvaan X-Men 2, jossa moisten oli alunperin tarkoitus näyttäytyä räjähtävässä finaalissa (joka hyvästä leffasta mitä selvimmin puuttui)? Pikku hiljaa alkaa näyttää siltä, että jos X-Men 4 koskaan tehdään, tehdään se nimenomaan mahdollisten jättiläisrobottien takia.

Varsinainen uutinen on tämä: Tobey Maguire tahtoo oman robottisarjansa ja sellaiseksi kelpaa Robotech. Tulevaisuudessa ihmiset ovat rakentaneet robottikolosseja muukalaisteknologian omaksuttuaan ja moiset tulevat tarpeeseen, kun avaruuden hunnit alkavat räyhäämään. Warner Brothers on ostanut oikeudet animesarjaan ja Maguirelle on laskeutunut tuottajan rooli, minkä lisäksi hänen odotetaan vaihtavan hämähäkkimiehen puku mecha-haarniskaan. Maguire luonnollisesti on innoissaan ja kehuu rikasta mytologiaa ja monia mahdollisuuksia.

Kirjoitushetkellä Transformers, eli se syy miksi näitä tehdään on verkkokauppa Amazonin bestseller-DVD-listan parhaiten myyvä elokuva jo ennen julkaisuaan. Transformers 2 ja Voltron: Defenders of the Universe ovat edelleen tulossa ja jälkimmäinen ehtinee teattereihin jo ensi vuonna.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rambo ramboilee niin... Kulissien takana: Ge... >

Keskustelut (1 viestiä)

RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.09.2007 klo 10.06

Tarina ei kerro, että mistä Robotechin saagasta Herra Hämis aikoo leffan tehdä. Jenkkien Robotech nimittäin koostuu kolmesta eri animesta - Macross, Super Dimension Cavalry Southern Cross sekä Genesis Climber Mospeada, jotka on mätkitty samaan kasaan muodostamaan jonkinlainen jatkumo.

Toivon tosiaan, että homman ytimenä olisi nimenomaan tuo Macross, josta olen odottanut "oikeaa" elokuvaa jo pidemmän aikaa. Ehdottomasti se huikein setti näistä kolmesta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova