Tuorein sisältö

Leffoista. Lyhyesti. 8.9.

08.09.2007 klo 21.43 | Luettu: 1511 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

- Benicio Del Toro on aivan ilmiömäinen susimies (The Wolfman) - jo ennen mestari Rick Bakerin meikkiä - humoristisessa valokuvassa!

- Sony Animations on ilmoittanut tuottavansa Karvakamuille halvan, suoraan DVD:lle menevän jatko-osan, juuri kun Disney on lopettelemassa samankaltaisten pyhäinhäväistysten liukuhihnatuotantoa

- Medusan Sinetin toimintakohtauksien suunnittelija on palkattu sähköistämään seuraava James Bond. Erinomainen päätös ottaen huomioon, ettei uusimmassa Medusassa juuri muuta hyvää (tai ylipäätänsä mitään) ole, kuin erinomaisen kiihkeitä toimintakohtauksia.

- Ansaittuaan Oscar-ehdokkuuden laatuleffasta The Pursuit of Happiness Will Smith on valmis yrittämään itsemurhaa ja rakastumaan saman ohjaajan seuraavassa elokuvassa Seven Pounds

- Pari päivää sitten on "uutisoitu", että Sacha Baron Cohen näyttelee muotiguru Brünoa jättihitti-Boratin henkisessä jatko-osassa. Käytännössä Cohenin on nähty ahdistelevan ihmisiä gay-toimittajana jo hyvän aikaa sitten. Toiseksi Cohenin tulevaksi projektiksi on nimetty Dinner for Schmucks, joka on uusi versio ranskalaisesta komediasta Se Parhaiten Nauraa.

- Lukas Moodysson (Fucking Åmål, Kimpassa, Lilja 4-Ever, Reikä Sydämessäni) on saanut seuraavaan elokuvaansa Mammoth haluamansa näyttelijän Gael García Bernaldin, minkä täytyy olla loistava uutinen, koska Lukas Moodysson on Lukas Moodysson. Mammoth kertoo menestyvästä amerikkalaisesta, jonka elämä muuttuu radikaalisti Thaimaan reissulla.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paris Hiltonilla huo... Sunrise Avenue palkk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova