Tuorein sisältö

Ismo Alanko myy onnellisuutta erikoispaketissa

25.01.2010 klo 15.41 | Luettu: 1875 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ismo Alanko Teholla -yhtyeen toinen albumi Onnellisuus julkaistaan keskiviikkona 10. helmikuuta. Syys-lokakuussa Vuosaaren Hästholmenissa äänitetty Onnellisuus päivittää samalla Ismo Alanko Teholla -soundin uudelle vuosikymmenelle: Ismo Alangon kitarat soivat sähköisinä, hypnoottinen rytmi pumppaa kiihkeänä ja Teho Majamäen akustisten lyömäsoitinten soundimaailmassa on mukana myös elektronisia sävyjä. Levyllä kuuluu merkittävällä tavalla tuottaja-äänittäjä Riku Mattilan panos – kun debyyttialbumi Blanco Spiritualsin (2008) soundi pohjautui hiottuun livesoitantaan, niin Onnellisuudella liikutaan paikoittain hyvin pop-henkisissä maailmoissa.

"Onnellisuus muodostuu hajonneen onnen sirpaleista, jaetun onnen murusista, jotka odottavat löytäjäänsä aivan silmiemme edessä. Mutta haluaako ihminen olla onnellinen? Riittääkö se? Vai onko se vain tylsää".

"Ihminen on onnellinen silloin, kun ei ole onneton. Onnellisuudella on taipumus hautautua arjen alle, eikä onnellinen tajua tilaansa ennen kuin onnettomuus iskee."

Normaalien levyjen (CD tai LP) ohella Ismo Alangon levy-yhtiö Fullsteam Recordsin verkkokaupassa on myynnissä myös rajoitettu erä erikoispaketteja.

ONNELLISUUS ERIKOISPAKETTI
-Onnellisuus CD tai LP
-Onnellisuus -postikortti
-4 kpl Onnellisuus -postimerkkejä
-uniikki -polaroidkuva signeerattuna Ismosta & Tehosta

Tuotteet on pakattu Stefan Lindforsin suunnittelemaan Fair Trade -kangaskassiin, jota myydään ainoastaan tämän paketin yhteydessä. Paketin hinta 40 euroa +toimituskulut.

Levyn nimikappale on ladattavana ilmaiseksi Ismon kotisivuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< RC-lentely tylsää? Q... Michael Monroe tuo u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova