Tuorein sisältö

Kanadalaisrokkari kokeilee uutta - multimediateos ilmestyy huhtikuussa

16.02.2010 klo 10.50 | Luettu: 2009 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melissa Auf der Maur eli MAdM julkaisee 7.4 ensimmäisen multimediaprojektinsa Out of Our Minds (OOOM). OOOM on uudenlainen konseptijulkaisu, jossa albumin lisäksi julkaistaan lyhytelokuva, sarjakuvakirja ja keikkoja.

OOOM -albumilla on 12 raitaa, jotka on tuottanut ja miksannut joukko alan ykkösnimiä, mm Alan Moulder (Depeche Mode, Smashing Pumpkins) ja Mike Frazer (Franz Ferdinand, AC/DC). Albumilla on duetto Father's Grave legendaarisen goottirokkari Glenn Danzigin kanssa.

Merkittävä osa OOOM-projektia on 28 minuuttinen Tony Stonen ohjaama HD-elokuva, jonka suunnitteluvastuussa ja pääosassa on artisti itse. Elokuva esitettiin ensimmäisen kerran viime syksynä Sundance Film Festivaleilla ja sai kriitikoilta ylistystä. OOOM elokuva on päässyt mukaan monille elokuvafestivaaleille ja gallerioihin. Elokuva on mukana Out Of Our Minds - albumin deluxe-versiossa.

OOOM-sarjakuvakirjan rajoitetussa painoksessa on 12 sivua ja sen on taiteillut brooklyniläinen taiteilija Jack Forbes.

- Alunperin OOOM oli vain pelkkä laulu. Oli 2000-luvun puoliväli ja teknologia alkoi huojuttaa musiikkibisneksen vankkoja torneja. Se sai minut heräämään ja miettimään tulevaisuutta - aloin yhdistää visuaalista taidetta musiikkiin. OOOM auttaa niin kuuntelijoita kuin myös katsojia löytämään itsensä uudelleen omassa ympäristössään ja omaan tahtiin, toteaa Melissa Auf der Mauer.

Melissa Auf der Maur syntyi ja kasvoi Kanadassa. Vuosina 1994-1999 hän tuli tunnetuksi lauluntekijänä ja basistina Hole-yhtyeessä. Vuonna 2000 hän oli mukana Smashing Pumpkinsin jäähyväiskiertueelle ja neljä vuotta myöhemmin Capitol Records/EMI julkaisivat Auf Der Maurin sooloalbumin. Hän on kiertanyt yhdessä nimekkäiden yhtyeiden kanssa kuten mm Marilyn Manson, The Cure, NIN ja Muse.

Melissa Auf der Maur esiintyy Helsingin Virgin Oilissa 15.4.!



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tarantino tahtoo ohj... Scorsese-huhuja Scor... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kotiviinipiru

16.02.2010 klo 11.03

Vinkki rokkareille - hyväntekeväisyydellä saa julkisuutta ja julkisuudella myydään musiikkia
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova