Tuorein sisältö

Simon sanoo kyllä, X Factor -tuomarin natsisyytökset tutkittu ja hutkittu

17.02.2010 klo 18.00 | Luettu: 3804 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Laulukilpailutuomari Renne Korppilan väitetty skinhead-menneisyys ja siihen liitetyt natsimieliset ajatukset aiheuttivat kitkerän sopan, jota on selvitelty X Factor -ohjelmaformaatin omistajan Simon Cowellin yhtiössä asti (V2.fi-uutinen). Selvitystyö on päättynyt, X Factor -ohjelman tuomari Renne Korppila jatkaa työtään ohjelmassa normaaliin tapaan.

FremantleMedia Finland on tutkinut Korppilan esiintymistä punk-bändissä ja tullut MTV3-kanavan kanssa siihen tulokseen, että ohjelman teko jatkuu normaalin tapaan.

- Renne Korppila on hoitanut työtehtävänsä X Factorissa moitteettomasti emmekä ole löytäneet syytä, miksi hän ei voisi toimia ohjelman tuomarina, FremantleMedia Finlandin toimitusjohtaja Marika Makaroff toteaa.

Renne Korppila toteaa:

- Jatkan tuomarina työskentelyä tyytyväisin mielin. Kulunut viikko on ollut rankka. Ymmärrän nyt, että laulamiseni The Wrongdoers -bändissä voidaan nähdä negatiivisena. Tästä johtuen olen omasta tahdostani jättänyt bändin ja keskityn täysillä ohjelman tekoon.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tammerfest juhlii ko... Vappu Pimiälle oma t... >

Keskustelut (3 viestiä)

Lupafriikki

18.02.2010 klo 00.29

Se on siinä, pulinat pois ja ohjelma jatkuu
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

18.02.2010 klo 00.40

Tulipahan vähän lisää mainostusta x-faktorille. "There is only one thing worse than being talked about and that is NOT being talked about"
lainaa
Lollers

18.02.2010 klo 09.02

Ai "voidaan nähdä"? lol
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova