Tuorein sisältö

Simon sanoo kyllä, X Factor -tuomarin natsisyytökset tutkittu ja hutkittu

17.02.2010 klo 18.00 | Luettu: 3827 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Laulukilpailutuomari Renne Korppilan väitetty skinhead-menneisyys ja siihen liitetyt natsimieliset ajatukset aiheuttivat kitkerän sopan, jota on selvitelty X Factor -ohjelmaformaatin omistajan Simon Cowellin yhtiössä asti (V2.fi-uutinen). Selvitystyö on päättynyt, X Factor -ohjelman tuomari Renne Korppila jatkaa työtään ohjelmassa normaaliin tapaan.

FremantleMedia Finland on tutkinut Korppilan esiintymistä punk-bändissä ja tullut MTV3-kanavan kanssa siihen tulokseen, että ohjelman teko jatkuu normaalin tapaan.

- Renne Korppila on hoitanut työtehtävänsä X Factorissa moitteettomasti emmekä ole löytäneet syytä, miksi hän ei voisi toimia ohjelman tuomarina, FremantleMedia Finlandin toimitusjohtaja Marika Makaroff toteaa.

Renne Korppila toteaa:

- Jatkan tuomarina työskentelyä tyytyväisin mielin. Kulunut viikko on ollut rankka. Ymmärrän nyt, että laulamiseni The Wrongdoers -bändissä voidaan nähdä negatiivisena. Tästä johtuen olen omasta tahdostani jättänyt bändin ja keskityn täysillä ohjelman tekoon.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tammerfest juhlii ko... Vappu Pimiälle oma t... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Lupafriikki

18.02.2010 klo 00.29

Se on siinä, pulinat pois ja ohjelma jatkuu
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

18.02.2010 klo 00.40

Tulipahan vähän lisää mainostusta x-faktorille. "There is only one thing worse than being talked about and that is NOT being talked about"
lainaa
Lollers

18.02.2010 klo 09.02

Ai "voidaan nähdä"? lol
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova