Tuorein sisältö

Vappu Pimiälle oma tanssitalkshow

17.02.2010 klo 18.15 | Luettu: 2705 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vappu Pimiä nähdään syksyllä MTV3-kanavan suosituimman viihdeohjelman Tanssii Tähtien Kanssa juontajana yhdessä Mikko Leppilammen kanssa. Vappu saa myös oman tanssitalkshown, joka paljastaa katsojille ensimmäisen kerran, mitä kaikkea Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman taustalla tapahtuu.

Tanssii Tähtien Kanssa laajenee kahteen viikoittaiseen ohjelmaan. Suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen lisäksi MTV3-kanavalla nähdään kansainväliseen malliin talkshow, joka on rakennettu Vappu Pimiän ja tanssin ympärille.

- Fiiliksissä ollaan! On mahtavaa päästää katsojat näkemään talkshowssani, mitä kaikkea kulisseissa tapahtuu ennen kuin suora lähetys rakennetaan. Tiedossa on huikeita hetkiä studiolla ja harjoitussaleissa, paljon sellaista mitä aiemmin ei ole tv-katsojille näytetty, Vappu hehkuttaa.

- Kilpailusta pudonnut pari on ohjelmassani aina haastateltavana purkamassa onnistumisiaan ja pettymyksiään. Tämähän ei ole pareille vain tanssikisa, vaan todella paljon enemmän.

- Marco on ollut loistava juontajapari, toki tuntuu haikealta. Mutta sanotaanhan, että kun yhden oven laittaa kiinni niin toinen avautuu. On hienoa lähteä tekemään töitä yhdessä Mikon kanssa! Tunnemme toisemme hyvin - ja meille tulee varmasti hauska ja hyväntuulinen syksy.

Tanssii Tähtien Kanssa sekä tanssitalkshow alkavat syksyllä MTV3-kanavalla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Simon sanoo kyllä, X... Riddickin seuraavat ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jibbe

Rekisteröitynyt 18.12.2009

17.02.2010 klo 20.38

Kaunistoakin taisi kiinnostaa.
lainaa
Jep

18.02.2010 klo 03.23

Vappu Pimiästäkin tullut aika nopeasti yksi turhimmista julkkiksista ja ärsyttävimmistä äänistä, hyi helvetti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova