Tuorein sisältö

Alien ja Predator rikkovat sääntöjä ja ihmisiä

13.09.2007 klo 17.20 | Luettu: 3183 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Strausen veljekset ovat puhuneet MTV Moviesille elokuvastaan Aliens VS. Predator: Requiem, jonka väkivaltainen traileri herätti toivoa Paul WS Andersonin mietoon ykkösosaan tuskastuneissa.

Veljeksiltä on tilattu raaka leffa, eikä yhtään kunnioitusta ohjaaja-käsikirjoittaja Andersonia kohtaan, jota veljekset eivät ole edes tavanneet. Studio tietää, että vaikka edellinen elokuva menestyi lippuluukuilla, eivät elämykseen pettyneet fanit katsasta jatko-osaa automaattisesti.

Strauset kuvailevat rikkomiaan rajoja suuremmin salailematta ja kovasti hykerrellen. Xenomorphi repeytyy tällä kertaa jopa lapsen rinnasta, predatorin päästessä viipaloimaan väkeä alienin pyrstöstä valmistetulla ruoskalla. Pääpahiksen virkaa elokuvassa toimittaa predalien, eli predatorin sisällä varttunut alien. Uhrit ovat tavallisia amerikkalaisia edellisosan tiedemiesten ja seikkailijoiden sijaan.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Al Pacino ja Cillian... Tiktak on historiaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

13.09.2007 klo 17.58

Pöh.
Paskalta kuulostaa, vaikka goressa paistaisi. Ikäraja estää teattereihin menon. En usko saavani minkääntasoista fiilistä kun ala-asteelaiset mehustelevat edessä ja takana paskat puntissa.
P2P, jos tällaiseen kuraan aikaa viitsii edes käyttää.
lainaa
Siis-äh

14.09.2007 klo 13.18

KIITOS LOPPUPOMON SPOILERISTA.

Hieman harkintaa uutisointiin, vaikka kyseessä olisikin gore-b-luokan mättö.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.09.2007 klo 14.25

Siis-äh kirjoitti:
KIITOS LOPPUPOMON SPOILERISTA.
Hieman harkintaa uutisointiin, vaikka kyseessä olisikin gore-b-luokan mättö.


Pahoittelut, jos tämä jäi harmittamaan.

Itse alkuperäisuutisessa tai -haastattelussa ei muuta ollutkaan, kun spoilereita - mutta ajattelin, että jos ohjaajat ne haluavat kertoa, niin mikäs siinä. Omasta mielestäni Predalienin läsnäolo myös on enemmän loogista kuin yllättävää ottaen huomioon edellisosan loppuratkaisun.

Lisäksi Predalien näkyy jo trailerissa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova