Tuorein sisältö

Sentenced-rumpali julkaisee uutta syyskuussa

13.04.2010 klo 10.51 | Luettu: 3578 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sentencedin hajoamisen jälkeen vuonna 2005 kukin jäsen piti tahoillaan hengähdystaukoa. Rumpali Vesa Rannan kokoama viisijäseninen The Man-Eating Tree alkoi kasautua kokoon vuonna 2009 ja debyyttialbumi näkee päivänvalon syyskuussa 2010. Tätä ennen, toukokuun aikana, ensimmäinen single tarjotaan radioille ja julkaistaan downloadina sekä fyysisenä äänitteenä.

Musiikki tulee tarjoamaan eteeristä tunnelmaa ja koukuttavia melodioita, jossa musiikin ääripäät viedään tappiin saakka. Tuottajana levyllä on toiminut Hiili Hiilesmaa. Biisimateriaaliin voi tutustua yhtyeen videoinsertissä osoitteessa www.themaneatingtree.com/music.

- Sentencedin kuoleman jälkeen minulla oli tarkoitus jatkaa bänditouhua edesmenneen Miika Tenkulan kanssa. Projekti jäi kuitenkin hautumaan, koska olimme väsyneitä edellisen bändin 16 vuoden taipaleesta. Pari vuotta myöhemmin veri alkoi vetämään treenikämpälle ja aloimme kehitellä uutta bändiä. Kuitenkaan lopullista kipinää aktiiviseen bänditoimintaan ei löytynyt, koska hyvää laulajaa ei tuntunut löytyvän mistään, toteaa Vesa Ranta.


Rannan lisäksi kitaristina vaikuttaa Janne Markus (Poisonblack), basistina Mikko Uusimaa, koskettimissa Heidi Määttä ja vokalistina Tuomas Tuominen. Laulusolisti ryhmään löytyi viimeisenä.

- Eräs ystäväni vinkkasi minulle vapaana olevasta laulajasta Tuomas Tuomisesta vain muutama päivä edesmenneen bändikaverini hautajaisten jälkeen. Ajoitus tuntui niin väärältä ja ristiriitaiselta, että asiaa oli hankala käsitellä. Voi sanoa, että tämän bändin perustaminen ja uuden musiikin tekeminen oli minulle osa suruprosessia. Bändi sai hyvän lähdön, koska kitaristi Janne Markuksella oli kertynyt vuosien saatossa paljon biisiaihioita, jotka sopivat hienosti Tuomaksen äänelle. Nyt vuosi bändin perustamisen jälkeen meillä on levy valmiina. Ulkomaan kuviot on aukeamassa ja veri vetää myös keikoille, kertoo Vesa Ranta.


Ulkomailta on osoitettu bändiä kohtaan jo kiinnostusta ja kokoonpano keikkailee syksyllä albumijulkaisun myötä. Tätä ennen ryhmä nähdään parilla kesän festarikeikalla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maiden on poppi... Tom Greenin Suomen t... >

Keskustelut (2 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.04.2010 klo 13.51

Kohtalaiselta vaikuttaa. Kuulosti kyllä paremmalta silloin kun laulaja ei ollut äänessä. Mutta onneksi meillä on Lopakan KYPK
lainaa
TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

13.04.2010 klo 15.01

Ite taas tykkään kovasti laulaja Tuomas Tuomisesta. Kannattaa muuten tarkistaa jätkän entinen bändi Fall of the Leafe.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova