Tuorein sisältö

Runsaasti huhuja/faktaa Oikeuden Puolustajista

26.09.2007 klo 14.03 | Luettu: 2928 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Oikeuden Puolustajat eli Justice League of America eli JLA on kovaa vauhtia nousemassa pelkästä huhusta yhdeksi kohutuimmista suuren budjetin Hollywood-elokuvista. Jonkin aikaa sitten Variety vahvisti ohjaajaksi George Millerin kuten pitkään huhuttua ja alkuviikosta leffasivustot ovat villiintyneet huhusta, jonka mukaan Jessica Biel nähdään Ihmenaisen roolissa.

UGO Movie Blogin kirjoittaja väittää saaneensa omiin kysymyksiinsä vastauksia joltakulta, joka on lukenut käsikirjoituksen. Paljastuksiaan kirjoittaja kuvaa samanlaisiksi, kuin että joku olisi aikanaan kertonut Imperiumin Vastaiskusta sellaista, että Luke tapaa uuden jedin, lumiplaneetalla taistellaan ja uuden sankarin nimi on Lando - ei siis tarvitse pelätä, että alla kerrottaisiin jotain sellaista kuin "olen isäsi".

Paljastukset vapaasti suomennettuna:

- Teräsmies, Batman, Ihmenainen, Vihreä Lyhty, Salama ja Metsästäjä Marsista muodostavat Puolustajat. Vesimiehestä ei ole puhetta.

- Käsikirjoituksen juonielementit ovat suoraan DC:n sarjakuvatarinoista

- Vihreän Lyhdyn sormusta pitävä mies on John Stewart, ei Hal Jordan (maapallon ensimmäinen Lyhty) eikä Kyle Rayner (Jordanin seuraaja).

- Salama on Puolustajien nuorin jäsen ja ihastunut Ihmenaiseen

- Ihmenaista kuvataan humanitääriksi ja Puolustajien keulakuvaksi

- Muiden sankareiden tietämättä Batman on kehittänyt hilavitkuttimen nimeltä Redeye, jolla hän voi vakoilla tovereitaan. Redeyen avulla Batman on onkinut tietoonsa salaiset henkilöllisyydet ja keinot vahingoittaa ylivertaisia kumppaneitaan, tai jopa tappaa nämä. Batman arkistoi tiedot siltä varalta, että joku Puolustaja vaihtaa tulevaisuudessa puolta.

- Redeye on tärkeä yksityiskohta elokuvan tarinassa, kun nimeämätön roisto (tai roistot) pääsee laitteeseen käsiksi. Batmanin varotoimenpiteestä tulee jotain, joka vaarantaa jokaisen Puolustajan ja maapallon asukkaan hengen.

- Yksi Puolustaja todella kääntyy "pahaksi"

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apocalypticalle lämp... Terminator 4 vyöryy ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

26.09.2007 klo 14.51

Jotenkin lyön vetoa, että se on vihreä lyhty.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.09.2007 klo 15.27

Demonoid kirjoitti:
Jotenkin lyön vetoa, että se on vihreä lyhty.


En usko, sillä eräiden huhujen mukaan tasan yksi Oikeuden Puolustaja on tummaihoinen - kuten on myös John Stewart. Mutta vaikka kohderyhmätekniset asiat jättäisi huomiotta, on "pahis" mitä luultavimmin Teräsmies: vahvin ja vaarallisin hahmo, joka myös tunnetusti on niin uskomattoman tyhmä, että joku Luthor varmaan kääntää hänet pahikseksi kryptoniumin värisellä joulukortilla, tai jotain.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova