Tuorein sisältö

Katseeseen kätketty kuvataan uusiksi

07.10.2010 klo 12.41 | Luettu: 1683 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvien Väritetty totuus ja Breach ohjaaja Billy Ray ohjaa ja kirjoittaa uuden version argentiinalaisesta draamajännäristä Katseeseen kätketty (El secreto de sus ojos). Oscar-palkittua alkuperäiselokuvaa on kiitelty muun muassa sen johdosta, miten se hyödyntää Argentiinan lähihistoriaa ja argentiinalaisten mielenmaisemia, joten paperilla uusi versio ei ole vuoden parhaita ideoita.

Katseeseen kätketty kertoo eläköityneestä oikeusavustajasta, jota vuosikymmeniä sitten tapahtunut murha vaivaa yhä. Murhatutkimusten ohella kesken ovat jääneet päähenkilön ihmissuhteet.

Ray tahtoo tehdä elokuvan, jonka Anthony Minghella (Englantilainen potilas) tai Alan Pakula (Sofien valinta, Presidentin miehet) olisi tehnyt tästä materiaalista.

Hollywoodin viimeisin yritys takoa taaloja ylistetyn elokuvan uudella versiolla meni pieleen äskettäin, kun ruotsalaisleffan Ystävät hämärän jälkeen kierrätysversio Let Me In floppasi komeasti.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sandra Bullock on ta... Vankilassa istuva rä... >

Keskustelut (2 viestiä)

Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

07.10.2010 klo 19.26

Let Me In floppasi? Eikös tuo arvostelujen mukaan ainakin ihan onnistunut ole? Vai floppasiko elokuva katsoja ja/tai myyntitavoitteissaan?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.10.2010 klo 23.33

Lipputuloissa mitattuna se on komia floppi.
lainaa

Kirjoita kommentti


478


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova