Tuorein sisältö

Danny Boyle tahtoo palata ohjaamaan juoksevia zombejaan

12.10.2010 klo 08.55 | Luettu: 3500 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Danny Boyle ei tahdo kangistua kaavoihin. Kehuttua lastenleffaa Millions, taiteellista tieteiselokuvaa Sunshine ja juhlittua romanttista fantasiaa Slummien miljonääri seuraa tositapahtumiin perustuva draama 127 Hours, jossa vuorikiipeilijä jumittuu kiven alle. Tässä välissä sitä voitaneen pitää yllättävänä käänteenä, jos Boyle ohjaa seuraavaksi jatko-osan juoksevista zombeista ("raivotautisista") kertovalle jännärilleen 28 päivää myöhemmin.

Jatko-osa on ollut suunnitteilla vuosia. Alkuperäisen elokuvan kirjoittaja Alex Garland kertoi tämän kuun alussa, että oikeudenomistajat eivät ole päässeet jatkosta yksimielisyyteen, eikä ainakaan hän ole kuullut, että käsikirjoitus olisi olemassa. Boyle on sittemmin vihjannut radio-ohjelmassa, että seuraava osa pitäisi saada jo tehtyä, ja lausunut kauhusivuston edustajalle, että hän tahtoo ohjata sen.

Boyle myöntää jälkimmäiselle lähteelle, että leffan nimi saattaa teoriassa olla 28 kuukautta myöhemmin (28 Months Later). Jo vuosia sitten kerrottiin, ettei nimeä ole kiveen kirjoitettu. Antiikkisten tietojen mukaan tapahtumat sijoittuvat Venäjälle.

Ensimmäisen jatko-osan 28 viikkoa myöhemmin ohjauksesta Boyle ei ollut kiinnostunut, mutta hän toimi yhtenä tuottajista.

Lähteet, mm.: Dreadcentral, Worst Previews

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guns N' Roses-keikal... Rhys Ifans kohtaa Sp... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

12.10.2010 klo 20.04

Päivää myöhemmin oli kyllä loistava leffa, kuukautta ei niinkään. Pitää seurata kehittyykö tästä mitään koska Boyle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova