Tuorein sisältö

Valepoliisit ryöstivät rokkibändin keskellä maantietä

26.10.2010 klo 00.22 | Luettu: 4008 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tunnelmallisen raskaan rockin orkesteri The Ocean on parhaillaan Euroopan kierroksella The Dillinger Escape Planin kanssa. Viime viikolla bändi joutui omien sanojensa mukaan ryöstetyksi keskellä maantietä.

Bändin bussi pysäytettiin lähellä Madridia mustan BMW:n toimesta. Poliisin tunnuksia vilautelleet miehet kyselivät auton papereita ja tiedustelivat mahdollisista tullattaviksi ilmoitettavista tavaroista tai rahoista. Joku bändin jannuista mainitsi, että heillä oli mukanaan fanituotteiden myynnistä saadut varat. Viranomainen halusi nähdä rahat ja samassa "poliisi" nappasi käteiskassan haltuunsa ja kaasutti kaverinsa kanssa karkuun.

- Valitettavasti kiertuebussistamme ei ollut Bemarille vastusta ja valitettavasti Euroopassa ei saa kuljettaa mukanaan asetta - muuten istuisimme putkassa ammuttuamme tyyppejä suoraan päin näköä!

The Oceanin tappiot olivat reilun 6000 euron suuruiset.

Facebook-sivuillaan bändi valittaa lämppäribändin kovaa kohtaloa. Muutenkin on tiukkaa ja nyt rahat vietiin. Bändi pyytääkin fanejaan lahjoittamaan rahaa kirvelevän menetyksen korvaamiseksi...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsingin metallimes... Uwe Boll esittää: en... >

Keskustelut (2 viestiä)

jeejee

26.10.2010 klo 08.52

Ainako sitä pitää ryöstää?
lainaa
Heke32

Rekisteröitynyt 24.06.2008

26.10.2010 klo 13.14

Vakuutukset ei ole pojille tuttu juttu?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova