Tuorein sisältö

Tom Cruise tahdotaan elokuviin Top Gun 3 ja Edge of Tomorrow 2

13.01.2024 klo 13.00 | Luettu: 699 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tom Cruisea ei aiota päästää eläkkeelle.

Cruise on tehnyt uuden sopimuksen Warner Bros. -studion kanssa. Kyseessä ei ole yksinoikeussopimus, mutta sen on tarkoitus johtaa useisiin Cruisen tähdittämiin elokuviin. Sisäpiirilähteiden mukaan Warner pyrkii mm. tekemään jatko-osan aikaluuppiaiheiselle Edge of Tomorrow -scifilleen. Ensimmäinen osa jäi taloudellisista tavoitteistaan, mutta sen maine kasvoi teatterikiertueen jälkeen, joten jatko-osan mahdollisuudesta on puhuttu sinnikkäästi vuosien varrella.

Paramount Pictures on taho, jonka kanssa Cruise on tehnyt Top Gun ja Mission: Impossible -elokuvansa. Uusin, tarinansa kesken jättänyt Mission oli taloudellinen pettymys, mutta sen jatko-osa ei ole vaarassa: jatko-osalle on vain päätetty valita uusi nimi, joka on yhä julkistamatta.

Tuoreen tiedon mukaan Paramount aikoo tehdä myös kolmannen Top Gunin. Top Gun: Maverick (kuvassa) oli vuoden 2022 toiseksi menestynein elokuva. Maverickin kirjoittaja Ehren Kruger työstää käsikirjoitusta. Sisäpiiriläisten mukaan Cruisen, Miles Tellerin ja Glen Powellin on määrä palata rooleihinsa. Joseph Kosinski tuottaa ja saattaa jatkaa ohjaajana.

Myös Cruisen avaruudessa kuvattava leffa on yhä suunnitteilla. Sitä kehittelee Universal Pictures.

Lähteet: Deadline, Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salaiset kansiot -tä... Succession 37/39: Tr... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

13.01.2024 klo 20.09 2 tykkää tästä

Otsikossa mainittu kaksi leffaa, joista mielelläni näkisinkin lisäosat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova