Tuorein sisältö

Wonder Woman -ohjaajan Star Wars -elokuva Rogue Squadron on teoriassa taas vaihteeksi melkein mahdollinen, ehkä

14.03.2024 klo 17.40 | Luettu: 401 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jep jep. Uutiset Star Wars -leffoista ovat käyneet hieman turhauttaviksi, kun mitään ei oikeasti tapahdu. Tähän tietoon The Mandalorian & Grogu -leffan kuvaukset alkavat tänä vuonna, mutta nekään eivät ole alkaneet vielä.

Eräässä vaiheessa X-wing-piloteista kertovan Rogue Squadron -leffan oli tarkoitus valmistua seuraavaksi (jouluna 2023). Aiheesta julkaistiin videokin, jossa ohjaaja Patty Jenkins kertoi olevansa lentäjän tytär ja lähes sankari siis itsekin. Leffa peruttiin. Mutta ehkä Jenkins vielä joskus lentää korkeammalle kuin muut? Vastaus on: ehkä. Vastaus saattoi vaihtua muotoon: todennäköisesti. Sitten vastaus oli melko selvästi: ei. Tai joo. Ei. Joo. Ei.

Tuoreen tiedon mukaan Rogue Squadron on yhä mahdollinen. Jenkins on puhunut asiasta itse.

Ennen Hollywoodin viimevuotisia lakkoja Jenkins joutui luopumaan Wonder Woman 3:sta. Hän ja Lucasfilm järkeilivät, että on aika palata Rogue Squadron -suunnitelman pariin. Sopimus tehtiin juuri ennen lakkojen alkua. Jenkins on nyt käsikirjoitusluonnoksen "velkaa" Lucasfilmille.

Jenkins siis jatkaa Rogue Squadronin kirjoittamista. Leffa täytyy saada pisteeseen, jossa hän ja Lucasfilm ovat suuntaan erittäin tyytyväisiä, joten hän ei tiedä varmaksi, miten projektissa käy.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Synkkää kuin teinin ... Avatar: The Last Air... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova