Tuorein sisältö

V2.fi:n SUPERPOTTIJOULUKISA - viikko 2

Toimitus

08.12.2015 klo 12.00 | Luettu: 4019 kertaa | Teksti: Toimitus

Sponsorina Creative Soundblaster

Kuten vuosi sitten, tänäkin vuonna V2.fi järjestää yhteistyössä palkintosponsorien kanssa lähes koko joulukuun kestävän kilpailun, jonka kysymys ja palkinnot vaihtuvat viikon välein. Kannattaa siis osallistua joka viikko!

Ensimmäisen viikon voittajat olivat Timo Niemelä Riihimäeltä (Philips-kuulokkeet), sekä Marju Manninen Raikuusta, Niko Yrjälä Kaarosta ja Mikko Luokkanen Vantaalta, jotka voittivat vuoden OnePlay-jäsenyydet. Arvonta suoritettiin random.org-palvelulla.

Viikon välein vaihtuvat siis myös palkintosponsorit. Tällä viikolla vastanneiden kesken arvotaan palkintoja Creative Sound Blasterilta.V2.fi:n joulukisan toisella viikolla yksi voittaja saa omakseen Sound BlasterX H5 -kuulokkeet (arvo noin 130 euroa) ja toinen Sound BlasterX H3 -kuulokkeet (arvo noin 70 euroa)!Vastaa alla olevaan kysymykseen 15.12. klo 11:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Lisää vastaukseen myös yhteystietosi ja osoitteesi!

Parhaat pelikuulokkeet sopivat myös musiikin kuunteluun. Mitä musiikkia toivot joululahjaksi? Lisää vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi.


Muiden viikkojen sponsorit paljastetaan viikoittain, mutta jotain vihjeitä voi paljastua jo etukäteenkin (katsopa alkukuvaa tarkasti). Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Toimitus
< V2.fi:n SUPERPOTTIJO... V2.fi vieraili: Retr... >

Keskustelut (2 viestiä)

AHAA

08.12.2015 klo 22.52

Ettei vain ps4:osen ohjain tuolta pilkistä?
lainaa
FoxxCat

Rekisteröitynyt 05.09.2011

09.12.2015 klo 12.21

AHAA kirjoitti:
Ettei vain ps4:osen ohjain tuolta pilkistä?


Sepä se.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova