Tuorein sisältö

Voita PlayStation 4 omaksi ja PS Plus vuodeksi!

Toimitus

17.02.2016 klo 12.05 | Luettu: 23576 kertaa | Teksti: Toimitus

V2.fi:n uudistumisen kunniaksi!
Voittaja on nyt arvottu ja huikean vastausmäärän joukosta random.org arpoi onnekkaaksi vastaajan numero 520, joka oli Petri Virkkala Tampereelta.

Onnittelut voittajalle!

Koe entistäkin upeampi pelikokemus PS Plussan avulla – Vastaa PlayStation-aiheiseen talvikisaan ja voita upea pelipaketti!


Sony Playstation tarjoaa V2.fi:n lukijoille mahdollisuuden voittaa itselleen PlayStation 4 -konsolin ja siihen päälle vuoden PS Plus -jäsenyyden!

PlayStation 4 on suunniteltu pelaajan ehdoilla. Se tarjoaa huipputehojen, näyttävän grafiikan ja viihdepalvelujen lisäksi kattavan pelivalikoiman sekä huipputason hittipelejä että innovatiivisia indiehelmiä. Integroitujen jako- ja tallennusominaisuuksien ansiosta myös tärkeimmät pelihetket siirtyvät helposti kaverien kommentoitavaksi sosiaaliseen mediaan ja YouTubeen, minkä lisäksi oman pelisession voi striimata livenä Twitchissä ja Ustreamissa.

PS Plus on avain täydelliseen PlayStation-pelielämykseen, sillä se tarjoaa pelaajan käyttöön kaikki PS4:n ominaisuudet Share Play -toimintoja ja verkkomoninpeliä myöten. Voit pitää entistäkin paremmin yhteyttä ystäviisi, hyödyntää erikoistarjoukset PS Storessa, jakaa ja tallentaa sisältöjä sekä haastaa pelaajia verkkomoninpelissä ympäri maailman. Pelikaverit eivät pääse heti loppumaan kesken, sillä tähän mennessä PS4-konsolia on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Omaa pelikokoelmaa on puolestaan helppo täydentää kuukausittain vaihtuvasta PS Plus -pelivalikoimasta, joka on käytössäsi koko PS Plus -jäsenyyden ajan.

Tutustu PS Plus -jäsenyyden etuihin osoitteessa playstation.com

Katso videoesittely PS Plus -jäsenyydestä:

Vastaa PS Plus -aiheisiin kysymyksiin alempana olevaan vastauslaatikkoon, ja olet mukana kisassa. Arvomme kaikkien osallistujien kesken tuotepalkinnon, joka sisältää PlayStation 4 500 Gt -pelikonsolin ja 12 kk PS Plus -jäsenyyden.

1. Kuinka monta PS4-peliä PS Plus -jäsenet voivat ladata vuosittain ilman lisämaksua?
a) 12
b) 4
c) 24

2. Kuinka paljon ylimääräistä pilvitallennustilaa PS Plus -jäsenillä on käytössä pelitallennusten varmuuskopiointiin?
a) 2 Gt
b) 10 Gt
c) 8 Gt

3. Millä konsolialustalla voit hyödyntää PS Plus -jäsenyyden etuja?
a) PS4
b) PS3
c) PS4, PS3 ja PS Vita

Voit kirjoittaa vastaukseesi myös palautetta uusitusta V2.fi:stä! Muista myös nimesi ja osoitteesi, että palkinto löytää varmasti perille!


Vastaa yllä oleviin kysymyksiin. Lisää vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi!


Palkinto arvotaan, kun V2.fi:n Facebook-sivulla on 2500 tykkäystä - tai viimeistään 9.3. klo 21:00 - kannattaa siis levittää sanaa! Kevään aikana V2.fi:n uusiutumista juhlistavia kisoja on tulossa lisää!


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Toimitus
< V2.fi testasi: Black... V2.fi betatestasi: H... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (13 viestiä)

jiosdfsdfoi

17.02.2016 klo 18.57 1 tykkää tästä

Jaha uudistumisen myötä kilpailujenkin vaikeustaso nousi. Ennen kysyttiin mikä on punainen ja liittyy jouluun tai mikä on paras pleikkapeli

Eli siis en osallistu
lainaa
Mavors

Rekisteröitynyt 30.06.2009

17.02.2016 klo 20.39 6 tykkää tästä

jiosdfsdfoi kirjoitti:
Jaha uudistumisen myötä kilpailujenkin vaikeustaso nousi. Ennen kysyttiin mikä on punainen ja liittyy jouluun tai mikä on paras pleikkapeli


On kyllä vaikeita. Tiesin vastaukset heti, mutta koitin vielä googlella tarkistaa kauan menee tietämättömillä. 47s jälkeen olin saanut vastaukset jokaiseen. Eipä siinä, hyvä ettet osallistu niin jää enemmän mahiksia muille.
lainaa
Vaafer

17.02.2016 klo 21.20

Jes. Uusi ulkoasu näyttää hyvältä ja toi kaivattua uutta ilmettä. Olen jo vuosia selannut sivuanne ja vanha ulkoasu alkoi olemaan jo vähän nähty. Tsemppiä teille.
lainaa
elamaonsellasta

17.02.2016 klo 22.35

Tohta 2 jäi vähän mietityttää että onko se kompa? :Kuinka paljon ylimääräistä pilvitallennustilaa PS Plus -jäsenillä on käytössä pelitallennusten varmuuskopiointiin?
Meinaan että ei ps plus jäsenethän saa jonkin verran pilvitallennustilaa.
Onko se niinkun se "lisä" määrä (joka tulee ps plussasta eli (ps plus- ilmainen määrä) jota kysytään?
Vai yhteis määrä (ilmainen + ps plus)?
Ja joo ajattelen ehkä tota liikaa... plus. Tost tekstistä tuli varmaa vähän vaikee luettava :)
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.02.2016 klo 06.57

Viime vuonna tullut 41peliä ps4:lle, mikäli lasketaan cross-buy -pelit mukaan.
lainaa
Jep

18.02.2016 klo 17.40 3 tykkää tästä

Hyvästi V2, uusi etusivu lähes täysin käyttökelvoton, kun Full HD-monitorilla puolet näytöstä on tyhjää, ja ennen helposti silmäyksellä kaikki (peli- & viihdeuutiset sekä "hauskat" linkit tms) on korvattu pitkällä lähes lukukelvottomalla listalla.
lainaa
Doolazy

18.02.2016 klo 21.56 3 tykkää tästä


Jep kirjoitti:

Hyvästi V2, uusi etusivu lähes täysin käyttökelvoton, kun Full HD-monitorilla puolet näytöstä on tyhjää, ja ennen helposti silmäyksellä kaikki (peli- & viihdeuutiset sekä "hauskat" linkit tms) on korvattu pitkällä lähes lukukelvottomalla listalla.


No tämä. Ihan jopa vituttaa, kun melkein päivittäin on tullut käytyä.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.02.2016 klo 10.49


Jep kirjoitti:

Hyvästi V2, uusi etusivu lähes täysin käyttökelvoton, kun Full HD-monitorilla puolet näytöstä on tyhjää, ja ennen helposti silmäyksellä kaikki (peli- & viihdeuutiset sekä "hauskat" linkit tms) on korvattu pitkällä lähes lukukelvottomalla listalla.


Vanhassa sivussa oli tosiaan puolensa, mutta siinä oli myös ongelmia. Sivu oli täynnä pientä tekstiä, linkit olivat aivan vierekkäin, ja esim. kun jokin peli julkaistiin monelle alustalle, se saattoi olla uutisissa neljään kertaan. Olemme nyt pyrkineet nostamaan luetuinta sisältöä, eli uutisia keskiöön, ja lisäksi tarjoamaan tässä "virrassa" myös arvostelut ja artikkelit, jotka aiemmin jäivät paitsioon ja piti hakea erikseen. Eli voit toki joutua vierittämään enemmän, mutta samalla saat kyllä enemmän tietoakin.

Jatkamme sivuston kehittämistä ja otamme sinunkin palautteesi huomioon. Toivottavasti annat uudelle leiskalle vielä mahdollisuuden, sillä se pystyy tarjoamaan myös monia etuja.
lainaa
Opa

20.02.2016 klo 04.32 1 tykkää tästä

Kyllähän me kävjät toki mahdollisuus annetaan, mutta toivottavasti palautteisiin myös reagoidaan nopiaa, ei tuo pieni tekstisyys oo ennenkään häirinnyt ainakaan minua (esim. http://www.ampparit.com/) Lähinnä itseäni häiritsee että tästä tulee nyt vähän samankaltainen kuin FB, yhtä vaikeaa plärätä ITSEÄNI kiinnostavaa aihetta, toki on kategoriat ja niitä pitää klikkailla, mutta eniten pidin siitä että kaikki näkyi yhdessä ruudussa kerrallaan.

ps. tää kommentoiminenki takkuaa tällä hetkellä.. kysyy jatkuvasti tarkistuslukua ja vaikka monta kertaa sen syöttää aina vaan jää luuppaamaan.

-a_Sniper
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.02.2016 klo 13.40

Olemme jo tehneet toista kymmentä isoa ja lukemattomia pienempiä muutoksia palautteiden perusteella tässä viikon mittaan, ja vielä lisää tweakkausta on tulossa. Voittopuolisesti muutoksesta saamamme palaute on kuitenkin ollut myönteistä.

Pieni teksti teki tenkkapoon pienemmällä ruudulla, siksi siihen oli pakko puuttua. Oli mahdoton klikata mitään auki suurentamatta ensin näkymää, ja silloinkin osui usein väärään kohtaan.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

24.02.2016 klo 16.14

Puhelimen näytöllä sivusto tuntuu raskaalta ja sekavalta selata, vaikka tarkoitus on ollut juuri päinvastainen. Mielummin zoomailen haluamaani kohtiin, kuin scrollailen peukulla pitkin hitaasti lataavaa sivua. Olisiko mahdollista lisätä vaihtoehto valita uuden ja vanhan version väliltä?
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.02.2016 klo 17.31 1 tykkää tästä


Sir_Rymylys kirjoitti:
Olisiko mahdollista lisätä vaihtoehto valita uuden ja vanhan version väliltä?


Näin lyhyesti todeten ei ole, koska myös kaikki grafiikat, upotukset jne. on tehty uuteen leiskaan. Lisäksi vanhassa versiossa oli toimintoja, joita ei enää otettu mukaan, joten se olisi todella rikki nykyisellään. Puhumattakaan siitä, että vanha CSS oli aivan kamala spagetti noin 10 vuoden ajalta.

Pyrimme siihen, että sivusto on tällaisenaan mukava käyttää jatkossa erilaisilla päätelaitteilla, ja teemme fiksauksia palautteen perusteella. Kaikki eivät pidä kaikista muutoksista, se on aivan selvää, mutta tässä oltiin myös pakkoraossa sen suhteen, että sivusto sai Google-tuloksissa penalttia liian pienestä tekstistä ja lähekkäin olevista linkeistä. Näkyvyys hakukoneissa on täysin välttämätön asia sivuston elinvoimaisuuden kannalta.
lainaa
MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

06.03.2016 klo 20.51

Vielä pari pientä huomiota uudistuksesta näin perinteisen tietokoneen käyttäjän näkökulmasta!

1. Kommenttien fonttikoko olisi ainakin minusta parempi, jos sitä hieman pienentäisi. Ottaa aivoon, kun joka paikassa on liian suurta tekstiä. Ei kirjoissakaan käytetä näin suurta fonttia ja silti niitä näkee lukea aivan mainiosti.

2. Arvostaisin suuresti, jos joku korjaisi kommenttiosion lainaa-napin toimintaa vähäsen. Nimittäin lainattavaan tekstiin ilmestyy turhia välejä, jotka tekevät lainattavan tekstin hahmottamisesta hieman vaikeampaa. En valitettavasti taida pystyä tässä havainnollistamaan, koska selaimet yleensä poistavat turhan whitespacen, mutta lainaa-nappia klikkaamalla pitäisi kyllä selvitä, mistä puhun. (Näkyy siis quote nick -tagin yhteydessä.)
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova