Tuorein sisältö

V2.fi ennakoi: Everybody's Golf (PS4)

Manu Pärssinen

29.05.2017 klo 09.00 | Luettu: 2521 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kaikkien kolopallo

Playstation 4:llä oli viime viikonloppuna Everybody’s Golf -pelin Closed Online Test ja V2.fi ehti mukaan ottamaan muutaman golf-kierroksen verran tuntumaa. Everybody’s Golf on edelleen se sama, hauska, viihdyttävä, rento kolopalloilu japanilainen pilke silmäkulmassa, jota se on ollut jo kaksikymmentä vuotta. Meikäpoika koukuttui välittömästi.

Testiversiossa hahmonluonnin jälkeen pelaaja heitettiin kahden valinnan eteen: “yksinpeli” tai “Turf Wars”. Yksinpelissä pelataan kuitenkin samalla kymmentä viimeisintä samaa golfrataa pelannutta vastaan, mikä on mielestäni nerokasta. Muiden lyöntivuoroja ei tarvitse odotella, mutta silti haluaa pistää parastaan, eikä vain huvikseen huidella menemään. Ennen kierroksen aloittamista voi juoksennella vapaasti pitkin kenttiä ja pallon lyönnin jälkeenkin on varsin hekotuttavaa katsella, kun oma ukkeli lähtee pikavauhtia kipittämään kohti seuraavaa lyöntipaikkaa.

Tietenkin kaikki golfin perusasiat ovat mukana, tuulen suuntaa pitää tarkkailla, samoin kentän kallistusta ja niin edelleen. Iloisesti ääntelevä japanilaistyttö-caddie huutelee vihjeitä ja hurraa onnistumisille. Sen tasapaino, onko onnistuminen kiinni taidosta vai tuurista, on hiottu juuri oikeaan pisteeseen ja yleensä sitä syytti tötöilystä vain itseään. Lyöminen tehdään niin sanotulla kolmen napautuksen tekniikalla, eli ensimmäisellä lähdetään lyömään, toisella määritetään voimakkuus ja kolmas pitää osua mahdollisimman tarkkaan oikeaan kohtaan palkkia, jotta maila kohtaa pallon optimaalisesti.

Turf Warsiin, jossa pelataan joukkueittain, odottelin pariinkin otteeseen peliseuraa ja vaikka sellaista näytti linjoilla reippaasti olevan, ei tuo pelitila ainakaan juuri niinä hetkinä tuntunut yleisöä kiinnostavan. Mikäs siinä, se ensimmäinenkin vaihtoehto oli varsin viihdyttävä. Itse peli julkaistaan vasta elokuussa, ja veikkaan, että Everybody’s Golfista tulee itselleni se peli, jota pelaa vartin verran pikaisesti mielellään kun odottelee vaikkapa jonkun muun pelin asentumista - tai on muuten vaan tylsää. Lopullisessa pelissä on mukana myös kalastusta ja golf-kärryllä ajelua.

Alla olevalla videolla tallennettuna omaa kolopallosekoiluani. Pahoittelen etukäteen hahmonluonnin lopputulosta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: PS2-trip... V2.fi ennakoi: Check... >

Keskustelut (1 viestiä)

iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

31.05.2017 klo 15.14

Hehän ovat kuin kaksi marjaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova