Tuorein sisältö

Pelataanpa: Road Trip Adventure, seikkailu jätelavalta (+bonus)

Mikko Heinonen

20.08.2017 klo 20.30 | Luettu: 3281 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Seikkailu neppismaassa


Ystäväni löysi taloyhtiön kierrätyshyllystä tämän Euroopassa halpapelinä julkaistun Tomy/Takaran tuotoksen, joka sisältää ainakin mielenkiintoisen näkemyksen demokratiasta. Tutustutaan siis seikkailuun automaassa. Lopussa vielä bonuspeli.


V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi pelasi: Flinth... V2.fi pelasi: Human ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

ämmä

20.08.2017 klo 22.25 2 tykkää tästä

msx-pelejä

bomberman
f1 spirit
salamander
metal gear
space manbow
lainaa
iflfigkgkskd

20.08.2017 klo 23.03

parasta materiaalia kuten esim se gcn jättiläispeli. iso maailma, paljon tekemistä eikä 10 minuutin jälkeenkään oikein tiedä että mikä on idea

ehdotan pelejä joista en ole koskaan kuullutkaan

lainaa
gonzo

22.08.2017 klo 00.10 1 tykkää tästä

Pelin juoni lyhyesti; voittaa kaikki lisenssikisat (ja hankkia parempia osia), kerätä joukkue jolla voittaa World Grand Prix ja lopulta haastaa presidentti. Kolikoita pelistä löytyy kaikkiaan 100; niillä voi "ostaa" erikoisia kuoria ja hieman parempia osia joita ei tavallisissa part shopeissa myydä. Pelissä voi rakentaa oman kaupungin mikä on kohtuu oleellista juonen läpäisyyn, vain siellä olevan kaupan kautta voi ostaa myös tiimikavereille pari osaa jotta voi käytännössä voittaa World Grand Prixin. Juonen kannalta sivutehtäviä tarvii tehdä ehkä vain kolme. Minipeleistä hyödyllisin on ruletti. Aliarvostettu helmi, parin euron kirppislöydöksi okei, pelillisesti mielenkiintoinen mutta todella lyhyt ja tämän pelaa istaaltaan noin 6 tunnissa läpi, enempikin tästä olisi voitu saada irti.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova