Tuorein sisältö

Pelataanpa: 7 Sins, piru vie mitä sikailua!

Mikko Heinonen

10.03.2019 klo 20.30 | Luettu: 6028 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Headshot!


Onkin kulunut jo hyvän aikaa siitä, kun videosarjassa on saatu kokea kunnollista myötähäpeää. Monte Criston vuonna 2005 PS2:lle julkaisemassa 7 Sinsissä tavoite on päästä "Apple Cityn" huipulle tekemällä syntiä – ja kun sanon syntiä, tarkoitan lähinnä polygonihahmojen tirkistelyä. Kiitos taas kerran, Facebook-kirpparit.Tilaa Retro Rewind: https://retrorewind.fi/tilaa
Pelataanpa-pelien lista: http://tinyurl.com/pelataanpalista

V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi ennakoi: Chaos... V2.fi testasi: Steel... >

Keskustelut (4 viestiä)

vsvosndoigh

11.03.2019 klo 14.55

lopputeksteissa ei varmaan lue et kiitos tuesta puolisoille ym
lainaa
Syntinen

11.03.2019 klo 17.58

Rehellisesti sanottuna myötähäpeää tässä herätti kyllä lähinnä SUN PELAAMINEN xD. Eihän tuossa nyt pitäisi kestää kauaakaan tajuta, että tavoitteena on päästä reittä pitkin huipulle ja se onnistuu lepertelemällä kunkin naisen kiinnostuksien mukaisesti. Haastetta tuo hauskasti se, että heidän seuransa saa hahmon kiihottuneeksi, stressaantuneeksi tai ärsyyntyneeksi, eli välillä pitää käydä purkamassa niitä johonkin.

Teini-ikäiselle itsellenihän tämä oli erittäin kovaa kamaa perjantai ja lauantaisten myöhäisiltojen ratoksi. Tästä oppii myös sosiaalisia taitoja, eli tunnistamaan manipulointiyrityksiä. Pelin esimerkit voivat olla kliseisiä tjms, mutta niin se vaan oikeastikin toimii.

Hienoa että tästä tuli jakso, koska pitääpäs pelata itse uudelleen. En tainnut silloin tätä ihan läpi päästä...
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.03.2019 klo 18.09

Syntinen kirjoitti:
Rehellisesti sanottuna myötähäpeää tässä herätti kyllä lähinnä SUN PELAAMINEN xD.


En ole missään vaiheessa mainostanut olevani kummoinenkaan pelaaja, eikä se ole tämän videosarjan ideakaan. Kannattaa kokeilla laittaa tallennin päälle ja jutella tunnelmia samalla, kun tutustuu aivan ensimmäistä kertaa johonkin peliin. Fiilis on aika toisenlainen kuin silloin, kun saa yksinään rauhassa pelata. Usein katson itsekin näitä tallenteita ja huomaan että jonkin ongelman ratkaisu on aivan itsestään selvä ja silmieni edessä. Mutta nämä tehdään kerralla purkkiin (paitsi kun tekniikka taas kerran pettää) ja se on sitten se mikä se on. YouTube on täynnä läpipeluuvideoita.

Ja kyllä, tuo mekaniikka aukesi, kun pelaamista jatkoi jonkin aikaa. Läpipelaaminen on kiinni lähinnä istumalihaksista. Tästä huolimatta pelin ihmiskäsitys on aika vino enkä tätä varsinaisesti sosiaalisten taitojen oppikirjana käyttäisi.
lainaa
Grendel

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

19.03.2019 klo 23.08

Luulen että tästä oppii yhtä paljon sosiaalisia taitoja kuin Man Enoughista.
-jok
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova