Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Tesla vs Lovecraft For Science DLC

Jukka O. Kauppinen

24.04.2019 klo 09.00 | Luettu: 3111 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen

Cthulhunpalvojien taserointia

Tamperelaisen 10tons-pelistudion viimevuotinen Tesla vs Lovecraft oli häikäisevän briljantti ja koukuttava twin stick -shooteri. Sen tuore lisäri For Science tekee huikeasta räiskintäpelistä vielä pykälää räiskyvämmän.

Arvostelu alkuperäisestä pelistä täällä:
Tesla vs. Lovecraft tykittää Cthulhu-möröt hauskassa twin stick -räiskeessä

Peli sukeltaa syvälle adrenaliinihyökyisen kahden tikun räiskeen maailmaan ja vieläpä riemastuttavan hienolla idealla. Vanha kunnon kauhuilija H.P. Lovecraft kutsuu suuria muinaisia maan päälle ja pyrkii teilaamaan ihmiskunnan kerrasta. Tiedemies ja keksijä Nikola Tesla pistää aseet riviin ja suuntaa taistelemaan Lovecraftin summonoimia petoja vastaan kaikella tieteellisellä osaamisellaan ja ennen kaikkea äärimmäisellä tulivoimalla.

Kaikessa tässä on vain yksi iso ongelma. Kun peliohjaimeen tarttuu, niin eihän siitä malta päästää irti. Viktoriaanisen Britannian henkeä puhkuva räiskintä on huikean hauska, monipuolinen ja koukuttava. Siinä on riittämiin avattavaa sisältöä, taitoja, perkkejä ja aseita, minkä lisäksi räiskintäänkin on keksitty monta muikeaa koukkua. Sisältö vain loppui emopelelistä kesken, mitä For Science nyt korjaa - ja hyvin korjaakin. Peli itse ei muutu lisärissä kummoisesti, mutta kaikkea on lisää. Uusissa aseissa on joitakin aivan mahtavia jippoja, minkä lisäksi perkeissä, kyvyissä, powerupeissa sun muissa on niissäkin makoisaa avattavaa.

Tärkeintä - ainakin minulle - on uusi Dreamlands-vaikeustaso, jossa sukelletaan taas astetta syvemmälle eetteriin. Sen kampanjassa edetään vielä kerran pelimaailman halki entistä kovemmilla haasteilla, vaarallisemmilla vihollisilla ja rajummalla visuaalisella mäiskeellä. Parhaimmillaan Teslaa tohtii kutsua suomalaiseksi tulkinnaksi japanilaisten bullet hell -genrestä, sillä ruudulla höökii kymmeniä, kentällä varmaan jopa satoja örmönkiäisiä pelaajan kimppuun ja valtavat räjähdykset täyttävät ruutua hirmuisten luotitulvien kera. Voi sitä älytöntä paukehulluutta, kun monipiippuiseen luodikkoon on päivitetty muutama uusi piippu, tulinopeutta nostettu pari kertaa ja sitten vielä pultattu aseeseen myös taaksepäin sojottavat piiput. Kääk sitä luotihelvettiä, suurten jumalien pienten apulaisten huutoa ja mahtavaa menoa.

Suora linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=wbWWqjST2Mw
Lisää teslaamista: https://www.youtube.com/watch?v=j4stOAej1U4

Ja niinhän siinä kävi, että Tesla vei taas mennessään. Jotenkin tässä ovat kaikki palaset justiinsa siellä, missä ne kutittavat minun kaikkia nautintoreseptoreitani.

Tesla vs Lovecraft on julkaistu PC:lle, Xbox Onelle, Switchille, PlayStation 4:lle ja iOS:lle. For Science löytyy jo kaikille muille paitsi iOS:lle. Lisäri latautuu 4,99 eurolla.
Lisätietoja: http://10tons.com/Game/teslavslovecraft.html


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Pääsiäis-Pelataanpa:... Pelisohva S3E5: NHL ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova