Tuorein sisältö

Pelataanpa: Maailman huonoin demolevy? (+bonus)

Mikko Heinonen

16.08.2020 klo 20.30 | Luettu: 4573 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

...lihava Elvis?


Oletko koskaan miettinyt, miksi 3DO myi niin huonosti, vaikka konsoli oli ihan laadukas? No, iso syy oli tietenkin liian korkea hinta, mutta osansa taisi olla silläkin, miten laitetta esiteltiin. Tämä "3DO Sampler" on kenties huonoin koskaan kokeilemani demolevy, eikä se ole ihan vähän sanottu. Loppuun lohdutuksena vähän konesotaa.



Pelit: 3DO Sampler, Populous: The Promised Lands

Uutta: Tykkää Pelataanpasta Facebookissa!

Pelataanpa-soittolista YouTubessa
Pelataanpa-pelien lista: https://tinyurl.com/pelataanpalista
Ylen Pelikonsolien kronikka: https://areena.yle.fi/1-50456255
Tilaa Skrolli + Retro Rewind: https://skrolli.fi/tilaa

V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi varastolla: Ma... V2.fi pelasi: Dandar... >

Keskustelut (2 viestiä)

Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

17.08.2020 klo 04.55 2 tykkää tästä

Monen pelin kanssa sanotaan ettei huono pelituntuma välttämättä välity videon kautta, vaan että peliä pitää kokeilla tajutakseen mikä mättää. Road Race ei ole näitä pelejä, hyvä helvetti kuinka ensimmäisinä sekunteina ennen kuin avasit suutasikaan huomasi että nyt on jotakin vikaa :'D sen verran katsonut sua ajamassa peleissä.

Tavallaan nerokas toi surrealistisen radan ratkaisu että tie on tietön tie, tyypit vaan liikaa miettivät että voivatko tehdä jotain, ei sitä kannattaako näin tehdä. Infernossa näytti puuttuvan "valaistusta" ja koko hiton cartoon rata paintmaisineen taustoineen mitä konsoli ei jaksa pyörittää... kunhan nykyinen tilanne on ohi niin saisiko tota miittiin pelattavaksi?
lainaa
nönnönnöö

17.08.2020 klo 11.41

Oon tykännyt sun arvosteluista mikko ja eikä pettänyt taaskaan vaikka ollaan toisessa päässä arvostelupisteikköä. Onhan toi pelin kuvakin jo semmoinen, että mitä mä just näin.. Joko on ollut tekijällä ase ohimolla tai viimeinen työpäivä ken tietää. Ehkä vain halusi uhmata valtaa ja tehdä just semmosen pelin kun halusi :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova