Tuorein sisältö

V2.fi:n suuri kevätsiivouskilpailu - voita Xbox Series X ja Game Pass Ultimate!

Toimitus

09.04.2021 klo 10.00 | Luettu: 5005 kertaa | Teksti: Toimitus

Siivoa sivustovika ja voita pelipalkinto!


V2.fi:n beetaversion julkaisusta tuli aivan juuri kuluneeksi 14 vuotta. Se on verkkosivustolle melkoisen pitkä aika – kovin moni peli- ja viihdesaitti, joka oli pystyssä vuonna 2007 ei ole enää ainakaan saman tekijätiimin hallussa, jos edes toimii laisinkaan.

Toisin kuin monet muut sivustot, emme ole missään vaiheessa tehneet sellaista sivustouudistusta, joka hävittäisi vanhat uutiset ja artikkelit. Mielestämme vanha sisältö on arvokasta jo siksi, että joku voi sitä vielä joskus kaivata: internetistä häviää jatkuvasti tietoa, jota ei ole oikeastaan löydettävissä mistään muualta. Ensimmäisen V2.fi:ssä julkaistun peliarvostelun voi edelleen lukea täältä, viihdearvostelun täältä. Tietokantatestailun vuoksi peliuutiset alkavat numerosta 3, mutta sekin on yhä tallella. Ensimmäinen viihdeuutinen kertoi Nightwishistä ja niin edelleen.

Tästä huolimatta sivustoa on tietenkin päivitetty jatkuvasti. Tekniset ylläpitäjämme ovat tehneet ison työn koodipohjan sekä palvelinten ylläpidossa, ja vaikka juuri kukaan ei ehkä sitä huomannutkaan, tänä keväänä lähes koko taustajärjestelmä on päivitetty uudempaan, samalla kun sivusto on nopeutunut etenkin mobiilikäytössä. Nykyisin lähes kolme neljäsosaa kävijöistä vierailee sivustolla älypuhelimella.

Ongelmatonta tämä ei suinkaan ole, sillä muun muassa YouTube on muuttanut vuosien varrella upotuskoodiaan moneen kertaan ja monia videosivustoja sekä muita upotuksissa käytettyjä lähteitä on jopa hävinnyt kokonaan. Näin ollen olemme aivan tietoisia siitä, että sivuston vanhoista artikkeleista löytyy virheitä.

Siinä onkin tämän kilpailumme aihe: lähetä meille tieto sivustolla olevasta virheestä! Liitä alla olevaan kenttään linkki sivuun, jolta puuttuu jotain, tai jonkinlaisen muun ongelman kuvaus. Jos kyse on käytettävyysongelmasta, laita tietoa myös siitä, millä laitteella ja selaimella sivua käytät. Näin autat meitä korjaamaan vanhoja artikkeleita ja muita puutteita.


Ilman korvausta työtä ei tarvitse tehdä, sillä meillä on tarjota upea palkinto. Keväällä 2021 kaikenlaisen uuden tekniikan saaminen on kiven alla, mutta onnistuimme hankkimaan upouuden Xbox Series X:n. Microsoft osallistuu myös kevätsiivoukseen laittamalla koneen kylkeen 12 kuukautta Game Pass Ultimatea, jolla pääset heti nauttimaan parhaasta Xbox-viihteestä markkinoiden tehokkaimmalla pelikonsolilla yli 100 pelin voimin.

Arvomme Xbox Series X:n ja Game Pass Ultimaten vapunpäivänä 1.5.2021 niiden kesken, jotka osallistuvat kilpailuun viimeistään 30.4.2021 klo 23.59 Suomen aikaa (käytämme tarkistukseen järjestelmän kelloa, joka on synkronoitu NTP-aikapalvelimeen). Arvonta suoritetaan random.org-palvelun avustuksella ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse alasinmedia.fi-osoitteesta viimeistään maanantaina 3.5.2021. Voittajalla on 2 viikkoa aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen palkinto arvotaan uudelleen, jos voittajaa ei tavoiteta.

Viestisi V2.fi:lle


Xbox Series X:n tarjoaa Alasin Media Oy. Game Pass Ultimaten 12 kuukaudeksi tarjoaa Microsoft Xbox. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto sisältää toimituksen Suomeen. Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät, alihankkijat tai heidän lähiomaisensa eivät voi osallistua kilpailuun.

P.S. Se ei ole virhe, että olet eri mieltä kirjoittajan kanssa. Etenkään Peltosen.

V2.fi | Toimitus
< V2.fi ennakoi: NieR ... V2.fi ennakoi: Warha... >

Keskustelut (7 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.04.2021 klo 10.38

Pro-tippejä vikojen etsintään (ts. näitä olemme itse käyttäneet):

- Avaa artikkeli ja ala klikkailla sitten "muita tekstejä tältä kirjoittajalta". Jos kirjoittaja on ollut mukana pitkään, todennäköisyys on suuri että mätää löytyy.
- Uutisia voi selata helposti vaihtamalla urlissa olevaa numeroa, tuo SEO-otsikko ei vaikuta siihen mitä kannasta haetaan.
- Artikkelit ja arvostelut ovat samassa kannassa, mutta URLin osa /arvostelut/ tai /artikkelit/ vaikuttaa siihen, kumpi layout juttuun haetaan. Eli jos laitat satunnaisen numeron tämän artikkelin URLiin, saatatkin osua arvosteluun, jolloin se näkyy väärin - tämä on tiedossa ja ominaisuus, jonka saa esiin vain tällä tavoin suoraan paukuttamalla.
lainaa
omena

09.04.2021 klo 12.12

Ainakaan https://www.v2.fi/artikkelit/pelit/945/Nintendon-E3-tilais artikkelin livetallenteet eivät ole enää olemassa Youtuben puolella.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.04.2021 klo 12.32 1 tykkää tästä

omena kirjoitti:
Ainakaan https://www.v2.fi/artikkelit/pelit/945/Nintendon-E3-tilais artikkelin livetallenteet eivät ole enää olemassa Youtuben puolella.


Kiitos bugiraportista, mutta kilpailuun osallistutaan täyttämällä tuo ylhäällä^ oleva lomake, näitä anonyymikommentteja emme voi sisällyttää mukaan.
lainaa
Cubisti

09.04.2021 klo 13.36 2 tykkää tästä

Tällainen vanha naisvapaata muistelee, että v2.fi on etäistä sukua peliplaneetta.net -sivustoa ylläpitäneelle porukalle?

Komea on ollut parinkymmenen vuoden taival ja iso hatunnosto siitä ettei uudistuksia ja päivityksiä esim. sivuston tekniikkaan ja käyttöliittymään ole tehty vain siksi että voidaan.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.04.2021 klo 13.39 1 tykkää tästä

Oikein muistelet, sieltä tämä ydinporukka tänne valui aikanaan.
lainaa
Databa

Rekisteröitynyt 06.04.2007

09.04.2021 klo 22.01 3 tykkää tästä

Huhuh onko siitä noin paljon aikaa. Peliplaneettavuodet vielä hyvin muistissa. Paljon lisää vuosia ja menestystä V2:lle!
lainaa
kaesi

Rekisteröitynyt 28.03.2016

10.04.2021 klo 23.27

Ai tähän ei voikaan ilmoittaa löytämänsä virheen kuin kerran. :(

No, joka tapauksessa ainakin tämän sivun videoupotukset ovat rikki: https://www.v2.fi/artikkelit/pelit/611/Lauantai-illan-kevy joko videon poistamisen tai upotuskoodin vanhenemisen vuoksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova