Tuorein sisältö

V2.fi:n JOULUKISA #4 2021: Pelivarusteita PC:lle ja Xboxille sekä muksuille mukavaa

Toimitus

20.12.2021 klo 14.00 | Luettu: 2890 kertaa | Teksti: Toimitus

Roccat, Turtle Beach ja Osmo Genius
Voittajat on arvottu:

1. palkinto: "tjah"
2. palkinto: Joonas Kannisto
3. palkinto: Juha Lehikoinen

Voittajiin ollaan yhteyksissä lähiaikoina, onnittelut!Jouluviikon kunniaksi tarjolla on peliaiheista herkkua kaikkiaan kolmelle onnekkaalle. Arvonnassamme voit voittaa myöhäisenä joululahjana itsellesi tai vaikka lapsellesi yhden seuraavista palkinnoista:

1. palkinto

Lumivalkoiset pro-pelaajan pikkunäppäimistö ROCCAT Vulcan TKL Pro (V2.fi-arvio) sekä ROCCAT Elo Air -langattomat kuulokkeet (V2.fi-arvio sisarmallista).2. palkinto

Osmo Genius Starter Kit - oppimis- ja pelaamispaketti (V2.fi-arvio), suositusikä 6-10 vuotta, vaatii iOS-puhelimen tai -tabletin (ei sisälly).3. palkinto

Turtle Beach Recon Xbox Series -peliohjain (musta) (V2.fi-arvio).Vastaa alla olevaan kysymykseen 26.12.2021 klo 23:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Uusi kilpailu tulee V2.fi:hin maanantai-iltapäivisin, jolloin myös edellisen viikon voittaja julkistetaan.

Minkä pelin toivoisit löytyvän tänä vuonna lahjapaketista?


Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen. Kilpailua koskevat mahdolliset kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa sen järjestäjälle (V2.fi), ei palkintosponsoreille. #4/2021-kisan palkinnon toimittaa voittajalle PR-edustaja (PC-palkinnot ja Osmo) tai V2.fi:n toimitus (Xbox-ohjain).

V2.fi | Toimitus
< Pelataanpa: MS-DOS-j... V2.fi pelasi: Jurass... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova