Tuorein sisältö

V2.fi:n JOULUKISA #5 2021: Turvallista kotielämää Arlolta

Toimitus

27.12.2021 klo 14.58 | Luettu: 2767 kertaa | Teksti: Toimitus

Arlon valvontakamera ja ovikellopaketti
Voittajat on arvottu:

1. palkinto - "kirsi.k-r"
2. palkinto - Viivi Junnila

Voittajiin otetaan pian yhteyttä, onnittelut!



Isoimmat jouluhulinat ovat takana päin, mutta V2.fi:n joulukisat vain jatkuvat! Tällä kertaa palkintona on kahdelle voittajalle Arlo-tuotteita kodin turvaksi.


1. palkinto: Arlo Pro 4 -valvontakamera langattomaan verkkoon. Kamerassa on 2K HDR -videoresoluutio sekä 160 asteen näkökenttä. Lisätietoa. (V2.fi:n testi)


2. palkinto: Arlo Wire-Free Video Doorbell -ovikello ja Chime 2 -soittokello -paketti, jotta näkee, kuka ovella on ja kilahduksen kuuleekin. Lisätietoa täällä ja täällä.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 2.1.2022 klo 23:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Uusi kilpailu tulee V2.fi:hin maanantai-iltapäivisin, jolloin myös edellisen viikon voittaja julkistetaan.

Mitä etua on kamerasta ovikellossa?


Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen. Kilpailua koskevat mahdolliset kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa sen järjestäjälle (V2.fi), ei palkintosponsoreille. #5/2021-kisan palkinnot toimittaa voittajille V2.fi:n toimitus.

V2.fi | Toimitus
< Pelataanpa: MS-DOS-j... V2.fi pelasi: Rustle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova